Går aldrig att överraska


Tidsinställt inlägg
Måndag
07.47
Mamma & pappa kom i fredags. Skulle vara en överraskning för M. Skulle kommit förra helgen men dels försa sig både jag & mina svärföräldar. Men det blev för varmt så det blev inte då. Blev av denna men då misstänkte M ändå på nåt vis eftersom det inte blev av förra helgen. Det går aldrig att överraska honom. Fast en sak fattade han inte att hans föräldrar skulle komma. Så det blev han överraskad över.
I fredags kom bara min mamma & pappa & vi satt utanför vårt lägenhet & beställde från Pinchos. Alltid så sjukt gott. Men saknar verkligen att sitta där på restaurangen & äta.
 
Men som sagt. På lördagen kom svärföräldrarna & ringde på utan att att M visste nåt. Gick & satte oss & åt lunch på Harrys igen. Var ju där för inte så längesen men det är ju alltid gott där också.
 
 
Mamma hade hittat ett tyg som passar mig perfekt. Sytt så det passar min sittdyna till rullstolen. Min idé först för jag tänkte att ett tunt tyg är enklare att ta av tvätta än ett tjockt tyg vilket det är över den själva dynan. & sen är det ju bara helsvart & tråkigt.
 
Jag har ju väntat på att titta ut en ny permobil & en tjej ringde mig & sa att hon hade bokat en tid. Den 23:e sep ska jag till habiliteringen & hon sa att dom hade att prova ut där. 
Det bästa av allt av det hon sa va att OM det nu är så att dom har en som passar mig & som dom kan justera där & då. Så får jag lämna den jag har nu & åka hem med den nya! Så underbart om det blir så. Är så van att det ska beställas & så tar det 2 månader eller mer. Så var det typ i staden jag bodde i innan jag flytta ner hit. Så precis om en månad är det dags. Längtar! Då förhoppningsvis är det lite svalare också dessutom!
Ska fråga henne en sak. Det finns en app till mobilen som heter: My Permobil. Fast det verkar som att permobilen måste ha bluetooth & det har inte den jag har nu. Ska fråga om det finns nån som har det. I så fall i appen kan man se lite allt möjligt. T ex hur långt man har kört & kanske hur fort man kör (även om dom här bara går i 5-6 km/h). Det kan jag inte se på den jag har ni om jag inte kryper ner på golvet & kollar nånstans under permobilen med en ficklampa så står det siffror på hur långt man har kört. & det gör jag ju inte om man säger så.

#1
❄️ Skrivet av: Therese Carlsson

Datum: 24 2020
Klockan: 12:40:44
Bloggen: http://www.nouw.com/2barnsmammaochfru

Vad härligt att dina föräldrar kom och sen hans föräldrar och att han blev överraskad. Tycker det är så svårt att överraska folk 😊... vilket fint tyg till din stol 😊


#2
❄️ Skrivet av: Johanna

Datum: 24 Augusti 2020
Klockan: 14:23:19
Bloggen:

Alltid lika kul med överraskningar :) ! Vad snart med det där med appen till permobilen ! Hoppas du hittar en med Bluetooth :)

#3
❄️ Skrivet av: Fröken Rödlök

Datum: 24 Augusti 2020
Klockan: 20:51:30
Bloggen: http://www.frokenrodlok.se

Så typiskt när man vill överraska och man försäger sig och förstör det hela. Har också gjort det.


#4
❄️ Skrivet av: Jessi

Datum: 24 Augusti 2020
Klockan: 21:33:01
Bloggen:

Så kul att överraska någon som man älskar :).
Både Pinchos och Harry`s har god mat.

Så kul att du ska få en ny permo =) grattis. Så snällt av din mamma att fixa ett nytt tyg till din sitt dyna i din rullstol.

Ha det bra!

#5
❄️ Skrivet av: Ida

Datum: 24 Augusti 2020
Klockan: 22:26:01
Bloggen: http://www.corkystyle.se

Åh förstår om du ser fram emot att prova ut ny permobil. Ja vissa personer kan vara svåra att överraska.


#6
❄️ Skrivet av: Amanda Isabell

Datum: 25 Augusti 2020
Klockan: 01:40:34
Bloggen:

Hoppas du får ta med dig din nya permobil hem nästa månad när du ska prova den. Vet hur lång tid sånt kan ta, så förstår att du är glad :)

#7
❄️ Skrivet av: Madde

Datum: 25 Augusti 2020
Klockan: 06:56:46
Bloggen: http://nouw.com/madelena

Vad kul med besök från både föräldrar och svärföräldrar. Gå ut och äta är alltid så gott. Hoppas din modell av rullator finns inte. Som du skriver, kan ta lång tid annars.

Svar: Hoppas den finns ja. DEt brukar ta tid annars
soclosedecember.nu


#8
❄️ Skrivet av: Amanda

Datum: 25 Augusti 2020
Klockan: 07:42:36
Bloggen:

Men vad roligt att era föreldrar kom och överraskade er 😊 låter värkligen super kul med en överraskning

#9
❄️ Skrivet av: Natascha

Datum: 25 Augusti 2020
Klockan: 10:33:11
Bloggen: http://natascha.bloggplatsen.se

Vilka grejer det finns nu för tiden👏 hoppas du får en med dig hem på en gång. Ha en fin dag

Svar: Sjukt bra tycker jag, äntligen har dom som gör dom fattat att det är rätt bra att veta hur mkt & långt man kört. Tack!
soclosedecember.nu


#10
❄️ Skrivet av: Tess

Datum: 25 Augusti 2020
Klockan: 22:56:05
Bloggen: http://https://blondinas.se

Va kul att överraska så där :) sånt gör så mycket för en o man blir varm i hela kroppen eller hur? Älskar sånt som överraskar en - de uppskattar jag verkligen :)

Svar: Ja eller hur, man blir glad
soclosedecember.nu
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: