𝄞 Grattis x2 & fuck you 𝄞


Fredag
12.55
I onsdags va min arbetsterapeut här hemma. Ville att hon skulle komma & kolla på handtaget vid toan här hemma. Dom som var så totalt meningslösa för mig för jag är ju den 1%arn som dom inte funkar på. Så hon skruvade av dom där svarta breda sakerna som sitter på. Som det såg ut förut stog jag med röven uppe & ryggen böjd, fått ont i ryggen p.g.a det. Plus att eftersom jag inte kunnat stå rakt med kroppen så har det varit svårt att få på sig byxorna. Nu kan jag stå en aning mer rakare. Ska bara sätta en stop någonstans så jag inte kan/råkar fälla upp handtaget & som eventuellt kan göra att jag tappar balansen. Sen så ska jag få en likadan stång som jag har i hallen - in till sovrummet vid sängen. Samma sak där, när jag tar på mig kläder på morgonen så står jag inte rakt. Om jag har en sådan så står jag hur rakt som helst. Jag har en sådan i hallen när jag ska flytta mig från rullstolen till permobilen. Kan liksom inte stå i hallen & dra upp byxorna liksom. Har gjort det många gånger & några gånger har M kommit. Inte för att dörren kan öppnas av vem som helst & jag bryr mig inte ett skit att M ser mig men det känns lite sjukt att så i hallen varje jävla dag i stort sätt. Och om jag nu kommer ha gäster, vän som kommer och hälsar på vill jag inte efter ett toabesök gå ut halvnaken & dra upp byxorna ORDENTLIGT där i hallen. Det klart att jag kan sätta på mig kläderna igen på toan men det blir aldrig bra & efter ett tag får jag extremt ont i ryggen om byxorna / framförallt strumpbyxorna krånglar.
 
Jag har den onödiga namnsdagen idag som jag aldrig kommer förstå mig på vad det är för jävla vits med namnsdagar överhuvudtaget. Mamma tog fel & sa grattis igår & jag svarade:
"Tack men jag heter varken Algot eller Vilgot" Men det som betyder något är att Harri Mänty som var med i kent fyller 44 år IDAG. I & för sig lite halvcoolt. & om du frågade mig om vad jag tyckte om det när jag var tonåring så hur jävla coolt som helst!
 & vet ni jag vet varför han har ett är vid läppen. Han blev biten av en hund!
 
Igår fick jag lite panik & var tvungen att ringa H!
För några veckor sen kom en tjej hem till mig (sommarvikarie) om uppföljning om Hannes (kontaktperson) för det skulle tydligen förnyas. Hon frågade mig massa saker & tydligen måste man svara rätt för den där jävla kommunen eller vem fan det är som bestämmer har bestämt att en KP ska vara på ett visst sätt & vi får inte göra det men det måste vi göra. Asså va fan. Jag får väl hitta på eller bara sitta & prata med han om jag mår bra av det. Det då måste vi hitta på något bara för att HON har sagt att det ska gå till så. Om jag visste vad hon ville höra så hade jag ju ljugit så in i helvete. Hon tyckte att H inte skulle vara en kompis utan en som "hjälper mig med kontakter" Ehh. för det första så låter detta helt jävla deprimerande. Bara för att jag inte hittar saker själv & "aktiverar" mig så ska en person "hjälpa till" Hur sjukt jävla depp är inte det? Dessutom det är inte bara att aktivera mig som dom säger & sen har jag 40 000 vänner. Livet funkar tyvärr inte så.
Igår fick jag beslut som hon hade skrivit i ett brev "om förnyelse av KP" eller vad det nu stog. Att:
"Din önskan har om förnyelse av kontaktpersonsansökan har avslagits" eller nåt liknande. Jag var tvungen att ringa Hannes för att varna ifall hon ringer honom (inte fan vet jag hur sånt går till) & säger att Elin vill inte ha kvar dig eller nåt i den stilen. Jag VILL ju har KVAR honom. Så jag ringde Hannes & var alldeles till mig efter det där mötet. Läste upp brevet för honom i telefonen. Men han var snäll & sa att om dom bråkar ännu mer så kommer vi träffas ÄNDÅ.
Sen det där med att jag inte träffat andra t ex hans vänner, har varit hans "fel" också för det ju egentligen bådas ansvar. Men som sagt vi kommer ses ändå sa han. Jag var ju helt uppe & babblade på försökte andas för jag blev så rädd att jag måste bli kompisdumpad igen. Men ja.
 
Seriöst detta är ju fan depp. Jag & förhoppningsvis båda två kommer fan träffas ändå. Fuck you som bestämmer över andra människor bara för att man r en aning annorlunda. Jag kräkts på dom. Pekar finger. Jag hatar dom! 
Bara för att jag är rörelsehindrad eller har någon slags ja, o behöver en kontaktperson bara det känns lite jobbigt att tänka på - även om jag gillar H jättemycket som person. Så ska jag inte få ha den relationen jag vill ha med honom. Utan då är det en jävla kärring som bestämmer sånt. Förstår ni hur jag tänker & känner? Förstår om ni inte gör det, för det man kan inte förstå till hundra procent en annan människa.

Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: Lund blogg bloggare bok livet läsa läser mac ord