𝄞 Otur, frågvisa & skriver 𝄞


Onsdag
16.23
Ibland blir jag trött på mig själv mer en vanligt. Tajmingen på vissa saker är ju fullkomligt underbar ibland. Jag stod i kassan & jag brukar inte göra fel. Inte nu längre. Det första som hände var att kortläsaren strulade (vilket inte är mitt fel jag vet) men! Jag sa till en som jobbat där ett tag som är arbetsledare eller va det heter. (står på hennes rumsdörr) Hon stod med mig när jag skulle testa igen med kunden jag höll på med. Jag slog in alla varor & sa va det blev men det blev fel. Kunden var ärlig & sa att det inte stämde medan jag hade arbetsledaren över axeln. Jag BRUKAR inte göra fel längre. Gjorde det i början som man gör antar jag. Jag har till & med lärt mig återköp som jag tyckte va svinsvårt i början. Så klart skulle hon va med att höra detta.
Någon kund efter det - jag hade slagit in alla varor (rätt denna gången+kunden hörde inte det som hände innan henne). Stirrade på kvittot hon fick & sa: "209 det stämmer ja!"
Tonläget igen.........
Hur många av er räknar hur mycket det blir innan ni går till kassan? Är det vanligt eller ovanligt? Jag gör det nästan aldrig.
 
På måndagar jobbar det en pensionär på avdelningen jag är på. För längesen kom vi in på att jag skriver en bok. I måndags gjorde hon mig både glad & förvånad. Hon frågade hur det gick med min bok jag skriver. Förvånad blev jag för att jag märker att hon har lite dåligt minne. Kanske är som min mormor var i hennes ålder. Närminnet är inte alls bra men långtidsminnet är det inget fel på. Vet inte. Men det känns så att det är så för henne också.
Hon sa: "Hur går det med boken du skriver Elin? Lova att säga till mig när den går att läsa!"
Blev hur glad som helst. Sa att jag redigerar den nu men jag säger till. Tänkte: Bara du inte hinner sluta här!Många på jobbet som frågar.
 
Som sagt, redigerar. Gjorde det lite idag med mamma via Skype. Har kommit typ mer än hälften i boken men sen måste man läsa igen. Börja om. Förhoppningsvis en sista gång.
 
Börjar känna den där vår/försommar ångesten redan. Fan också. Kommer tidigt här nere i Skåne ibland.
 

Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: Skåne blogg bloggare känslor skriva