𝄞 Va snäll mot dig men hur gör man? 𝄞


Torsdag
13.31
Idag kom det 2 arbetsterapeuter hem till oss. Jag var nervös för att jag är van o slåss med dom, arbetsterapeuter. I Göteborg är man bara till besvär & får en att hata sitt liv ännu mer men va man redan hade gjort.
Skrika - jag har ju för fan inte valt att va rörelsehindrad jävla kärrinng.
Men det behövde jag verkligen inte idag. Ska titta på en ny manuell rullstol. Min är gammal o jag sitter inte bra alls i den. Jobbigare att rulla när man inte sitter som man ska. I Göteborg skulle jag behövt h en slägga (nej jag överdriver inte ens lite tro det eller ej) att slå på rullstolen för att få en ny. Måste var hur trasig som helst.
Sen var det lite handtag i hallen som jag måste ha för att kunna förflytta mig från elrullen till den vanliga & tillbaka. Som det är nu så måste M hjälpa mig. Å jag kan ju inte be han hela tiden. Dessutom så kanske jag vill ute när inte han är hemma.
Hoppas att dom grejar det så fort om möjligt.
 
Pluggar lite. Det är kul men så sjukt complicated med alla dessa s & inte s. & grammatik & när det ska vara apostrof hit å dit. Böjningar av ord, böjs det överhuvudtaget & allt va det handlar om. Jag vet att man inte lär sig saker på en sekund men jag har varit så dum mot mig själv i alla år. Jag säger INTE att jag är tillbaka i det där djupet, det är jag inte. Bara fick flashbacks att jag HAR trampat på mig själv & tyckt att jag är värdelös att jag inte kan. Alla andra lärde sig saker så snabbt medans jag kämpade med saker som jag antingen lärde mig eller inte lärde mig alls för att mitt minne är inte som det ska alltid.
Fått höra att det är från födseln också. Hata. Mitt minne är inte logiskt över huvud taget.
jag kunde ha svårt för att hitta på nya ställen (det har väl alla men för mig tog det dubbelt så lång tid)
medans jag kommer ihåg dagarna på dagis.
Jag kommer ihåg min första konsert men jag vet inte exakt vad vi åt i förrgår.
Några exempel.
Men som jag sa. Jag försöker (mentalt) att inte slå ner mig själv med en slänga.
 
Musik. Fan va rensar all skit. Can't live without this mysterious beautiful drug.

Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: