𝄞 Väck mig när hösten kommer 𝄞


Fredag
14.44
Finns det nåt vettigt sätt att rädda slitna t-shirtar & hur ska man förhindra att dom slits så förbannat. Har en del t-shirtar som trycker är nästan förstört på & dom t-shirtarna går inte att köpa igen. Sen känns dom inte som tyg/textil längre utan typ "pappers" aktigt. Skitirriterande. Ja, jag vet att t-shirtar slits men dessa band-tshirtar går inte köpa igen.
 
Har känt mig stressad det senaste. Vet inte varför. Stress för att jag är trött på att vänta på saker. Att vänta på saker har jag aldrig gillat. Vill att det ska hända NU NU NU NU! Det kan vara vad som. Väntan på nåt jag beställt, väntan på att jag får träffa vissa personer i min närhet, väntan på att ha semester. Om det är nåt jag vill veta eller få reda på måste jag smsa eller ringa nån NU NU NU NU! Är det bara jag? Konstig?
 
Börjar bli varmt nu. Fy fan asså. Jag är inte gjord för det här vädret. Vill inte bli solbränd. Vill inte bli varm.
 
Var med vän i Malmö igår då hon skulle tatuera sig. Blev lite irriterad på henne. Jag ville ta tåget hem för det är smidigare & lättare för mig!Jag tog tåget till Malmö själv. Men hon ville absolut ta den äckliga bussen (hatar att åka buss kommer inte upp & ner på en själv men på Pågatåget kan jag klara mig själv) BARA för att busstationen var närmre tatueringsstället än va tågstationen var plus att bussen stannar först vid där hon bor. Jag blir hur irriterad som helst. Fick rulla i värmen hem sen & fy fan säger jag bara. Jag vet inte hur jag ska övertala henne att följa med sen. För jag beställde tid där igen. Ska dit i juli i fucking värmen. & sen måste man ha plast rund & bara det i säg är ju så äckligt varmt. Antar att det inte är så bra (farligt är det ju inte men) att svettas med en nygjord tatuering.  
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag skrev men hoppas det va förståeligt.

Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: Skåne blogg bloggare känslor kärlek praktik trött