𝄞 Det får hända nåt ROLIGT snart 𝄞


Onsdag
16.13
Dagarna går så långsamt. Försöker att inte längta tills jag ska åka till mina föräldrar & se Mia Skäringer & förhoppningsvis bli fotad till mitt bokomslag. Väntar också på att kontakten ska höra av sig från Vulkan men hon är seeeeeeeeeeg.
Är så lack på väntan så ni anar inte & det kanske därför jag inte uppdaterat. Händer ju inget. Inget mer än att jag känner mig tjatig om jobb & väntan & längtan (förlåt).
 
Har skrivit till en gammal lärare också som ska svara mig ang. en annan grej. Svårt att få kontakt med honom. Svarar typ ett halvår senare haha eller inte alls men men. Skrev på hans facebook, både på mail & "wallen", kanske nån säger till han haha.
 
Ögonen stirrar runt på jobbet så jag blir trött. Har ju pekat ut han för chefen men det är tydligen bara han som vet hur han ser ut. Trodde att han skulle visa en & dom andra men nehe. En kollega trodde hon såg han igår (har bara beskrivit honom) men vi hann inte se han igen för han gick. Men det var inte han. Jag frågade om han hade skägg & kollegan sa nej så då va det nog inte han. Svårt att tro att han har rakat av sig allt. Dels så skulle han aldrig gå utan att leta upp mig tror jag tyvärr.
Chef frågade också om jag skulle tänka mig jobba en lördag, & jag trodde att det var en vanlig jobbdag då men när jag frågade sa han att i så fall skulle jag BARA stå i kassan några timmar & inte göra nåt annat. Alltså inte vara på min avdelning. Vilket va positiva i det hela. Tycker det är kul i kassan. Dessutom säger dom att det är sjukt mycket folk på lördagar.
Det blir inte än på ett tag men i nov eller dec kanske. Ingen aning. Man får en ledig måndag om man jobbar en lördag.
 
Snart på det hända nåt kul istället. Tur att mannen får mig att gapskratta ibland, flummis❤️.

Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: Skåne blogg bloggare känslor livet mac ord