𝄞 Nytt & allt ser likadant ut 𝄞


Lördag
12.46
i onsdag va jag & L på det där stället jag berätta om sist. "Skrev in mig" där så jag ska börja på måndagar till & börja med. Men samtidigt är det rätt hejsan hoppsan jag menar dom sa att även om vi bestämde att jag skulle vara där på måndagar så får jag komma lite när jag känner för det. Asså vilka dagar som helst så länge dom har öppet vill säga. Om dom märker att jag inte kommer på nån vecka eller så undrar dom kanske men då får man ju berätta om man är sjuk eller nåt.
En jag mötte där som går det visste vem J var.
En av dom som håller i det (som förmodligen inte har nån psykiskt eller fysiskt hinder - även om dom inte vill bli kallad ledare eller liknande) frågade lite va jag tyckte om att göra & vad jag kunde & va intresserad av. Han frågade om InDesign men jag kan inte så mycket Jag sa att jag kunde Photoshop. Då såg han typ salig ut & slog ihop händerna o blunda o sa:
"Thank u lord".
Haha o jag ba:
"Ehh waooo vänta här haha jag kan PS på basnivå asså basic samma med Final cut pro"
Då sa han bara:
"Ja ja men ändå, du kan ju, sen lär du dig under tiden, jag kan inte ett skit om dom programmen haha"
 
Det jobbiga är att jag inte lärt mig exakt hur jag ska ta mig dit. Köra dessa hundra små jävla kullerstensgator i denna staden som ser exakt likadana ut typ. Stället ligger liksom in i mellan hus på en lite gata. M får lära mig eller så får jag väl ta GPS:en i mobilen.

Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: Skåne Verkligheten blogg bloggare