𝄞 Omtumlande 𝄞


Blogginlägget innehåller länkar
Onsdag
13.45
Nu är boken som sagt ute. Fått sjukt många beställningar privat, då jag hade 50 st här hemma. Släktingar, vänner, kollegor. Den är inte full längre om man säger så. Några kuvert överst bara. Men tänk er att den va full till bredden av bara böcker.
 
 
Om det finns nån av er som är intresserade finns den på Akademibokhandeln, Bokus eller Adlibris.
 
Fått sån fin respons av nån kusin också hon läste ut den på en dag sa hon. Slukade den i alla fall. Ett sms där det stod nåt som fick mig att få ett leende på läpparna & hjärtat mitt blev varmt. Det var så fint skrivet.
 
Träffade E - en vän som jag lärde känna när vi gick skrivarkurs tillsammans ju & har en nu också. Jag fick blommor av henne & ett litet kort.
 
 
Cheferna på jobbet ville också ha & en av dom läst lite snabbt när han fick den. Spelade in det i smyg faktiskt. Om han hade sagt nåt konstigt eller tråkigt hade jag tagit bort det men han sa såhär:
 
"Vissa saker lyckas & andra inte. Men att skriva en bok - det har Elin gjort. Hon har lyckats skriva en bok & om det är så att man vill läsa denna här boken så kan man köpa den av henne och då kan man be om att få en personlig hälsning också, det gillar hon att skriva i alla böcker hon säljer (...) Gå bra att swisha till Elin och så får man den personliga hälsningen.
Jag är lite konstig men för att få en bild av.....innan jag börjar ge mig in i en bok så brukar jag göra såhär (bläddrade i den & stannade mitt i boken) & så läser jag 4-5 sidor mitt i boken bara för att få en känsla - va handlar denna om, vad får jag för känsla?
Och den här boken när jag öppnade upp den så kände jag bara - vad tråkigt.....att jag inte är ledig idag och kan börja från början. Så ta & köp den boken (...) så får ni en bra läsupplevelse och en god förståelse av vem Elin är också. Tack för att du har lyckats skriva en bok "
 
Det där med att jag gillar att skriva hälsning, skrattade dom åt lite. Fast det är ju inte det att jag känner som han fick det att låta som, lättsamt & allt det där. Det är bara det att jag skriver en hälsning som är djupare en så...tänker inte skriva ett exempel för det är ju privat & individuellt till vem det har varit som jag sålt den till.
Men visst var det fint sagt??

Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: Skåne Verkligheten bild bilder blogg bloggare bok boken foto foton känslor livet mac ord tankar