𝄞 Inget går bra 𝄞


Onsdag
12.50

Sån jävla skitdag igår asså. Ni vet ju att jag halvtrivs på jobbet. Har underbara kollegor men allt annat är skit. Chefen uttrycker sig klumpigt & igår va det en sån dag.
Jag stog & pratade med några på jobbet som var på en annan avdelning. Avdelning kanske va fel ord - på lagret är vi i ett o samma rum men en annan varugrupp då är nog bättre att säga. 
Jag stod & prata med några som inte hade med böcker att göra & så kom chefen & sa:
"Fel avdelning Elin!!!"
Hörde på hans röst att det inte va på skoj.
Jag blev skitlack, ledsen & arg. Mest arg & lack. Det är liksom inte första gången han ger spydiga kommentarer till mig. Får man inte prata med dom personerna man tycker om på sitt jobb eller?
Dom jag stod & prata med hörde va han sa också.
Jag sa till han efter ett tag med en bestämd röst att jag ville prata med honom.
Han sa strax men till slut gick vi till hans rum. Jag va ledsen för folk har sagt att det biter mest på folk än att va förbannad. Berättade att jag inte tyckte det var okej någonstans det han sa till mig. Jag berättade för honom att han ALDRIG säger till mig när jag gör nåt bra.  
Då tog han på sig sin äckliga offerkofta & sa att han skämtade, att det bara va på skoj. Han skrattade ju inte efter han sa "Fel avdelning Elin!!!". Om det var ett skämt enligt honom, hur ska jag då veta när/om han menar allvar?
Grät men egentligen var jag så jävla förbannad. Kan dessutom inte bli arg utan jag blir ledsen istället. Så har jag alltid reagerat.
Inte nog med det här så efter nån timme fick jag sms av tandläkaren att jag ska dit 2 dagar före julafton. Å idag fick jag svar efter att jag hade frågat hur det går med den nya permobilen så säger hon tvärt om, nu blir det sannolikt inte före jul eller nyår. Spyr snart på den jag har. Är så lack. 


Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: Skåne Verkligheten arg blogg bloggare känslor livet tankar vänskapskärlek väntan