𝄞 Hur viktigt är det känner du? 𝄞


Torsdag
17.09
Mardrömmar igen. Sen ska det ju naturligtvis handla om min syster. Varför kan det aldrig vara fina drömmar istället?
 
Mormor dyker upp i tankarna på dagarna. Total vägrar att radera numret till hemmet där dom bodde. Morfar finns kvar men jag hade inte sån kontakt med honom på samma vis som mormor. När mormor kunde se & var pigg så var det typ alltid hon som svarade i telefonen.
 
 
Jag vill ringa till mormor nu.
 
Blev arg idag. Eller ni vet ledsen, tårar - När jag är arg så gråter jag. Jag kan inte bli arg! Jag vill kunna bli arg i stället för att tårar kommer. Det är så jävla fuckt irriterande.
Nån behandlade mig pissigt igen - hade aldrig hänt om jag inte satt i permobilen kan jag ärligt säga - jag menar om jag var fullt gående hade det aldrig hänt. Jag körde inte alls fort ändå tyckte Herr Dumhuvud att jag "körde för fort" & jag kunde ju "ha kört på honom" medan HAN sprang rakt ut bakom ett hörn & nästan på mig. Han är trevlig mot andra men mig är det tydligen problem med att vara trevlig emot.
Hade möte med J om detta för jag blev lack. J höll inte med honom. Utan J tyckte att jag "sköter" mig. Kör inte för fort, kör inte på någon, inte ens när det är mycket folk i butiken.
Fick veta att han ändå inte skulle få vara kvar på grund av hans beteende mot allt & andra. En gång hörde jag han gå snabbt igen & sa högt om nån som inte hörde just då: "Den där jävla fittan"
Hans sista dag i morrn. Så J frågade mig hur viktigt jag tyckte det var att ta upp det med honom. Han hade tydligt fått mycket skit denna vecka. Så det kändes lite meningslöst att dom skulle ta upp det med han men ändå. Fast ändå så ville jag att det skulle tas upp bara för att han inte ska tro att det är okej det han gjorde. Rätt åt han men aja. 
Jag blir så lack när någon hackar på mig på grund av mitt "handikapp/rörelsehinder" (fy fan va jag hatar dom orden) För jag menar han skulle ju aldrig gjort såhär om jag råkade GÅTT in i honom. Han har krockat med gående på jobbet & då säger han ursäkta. Så hur ska jag inte ta detta personligt?
 
Nån mer som blir ledsen istället för arg? Det är så frustrerande.

Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: Skåne bild bilder blogg bloggare dum foto foton gråt hat känslor livet mac minnas ord praktik tankar tårar