𝄞 Ta inte illa upp 𝄞


Fredag
13.40
Vet inte varför jag döpte titeln så. Kanske är känsligt detta. Båda sakerna. Men vill inte hålla inne med känslor längre. Förstorade upp detta nu kände jag men....
 
Va på AW i onsdags. Mådde som jag förtjänade kan man kanske säga igår & idag.
Var på lite olika ställen. Eller ja, två. Satt ute på en pub där vissa åt Jag åt innan vi skulle ses. Åt lite chips.
 
 
Skitgoda drinkar det där.
 
Där vi va i slutet hade dom en drink som var vinröd & va jätteäcklig. Hade i alla fall jättekul. Tråkigt bara att han vi "avtackade" ska sluta. Han är rolig. På vägen hem sen blev jag så sjukt pissnödig & det är ju inte lätt att hitta en toalett man kommer in i. Vi gick förbi Pintxos & han som äger stället kände igen mig - vi har varit där & ätit jättemycket när jag flyttade hit. Vi sa hej & ja ba "TOALETT?!" Han visa & den var rymlig. Kunde bara inte sätta mig själv så R fick hjälpa mig. Jag bryr mig inte att hon var där inne. Sen skulle hon också kissa & jag var kvar. Skitsamma.
 
 
Senare på kvällen fick L &R bråttom. & bara lämnade mig med killarna.L är rätt bra på det & bara sticka. & jag ba hur kommer jag hem? Visserligen kunde jag smsa mannen men ville helst inte det. Som tur va följde H med mig hem. Han drog bara några hundra meter från där jag bor åt ett annat håll. Så jag rullade hem själv sen. Slapp kullerstenarna i alla fall.
Han bara lägga mig nån timme för att gå upp igen & spy. Hade sån huvudvärk.
Tyckte att jag inte drack mycket men....det kanske jag gjorde & den där röda kanske var orsaken & ansträngningen. Sjukt roligt hade jag i alla fall under själva utekvällen i alla fall.
 
Min bok är så gott som klar redigerad från min & mammas sida. Hon är i England just nu & hon läser igenom det på flyget säger hon. Nu är det väl bara att få tag i nån som inte känner mig så väl som ska läsa igenom & ev har synpunkter. Sen skicka i väg det till olika förlag. Pappa sa att han kände nån som kände nån.....Sen bör jag bolla idén med omslaget också.
 
Min morfar gick ju bort i år & för nån vecka sen gravsattes "han". Mamma hade berättat att "han" åkte sportbil dit. Han hade ÄLSKAT det. Tänk om han fick reda på det. Han hade skrattat! 

Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: Skåne bild bilder blogg bloggare