𝄞 Hur jag & M träffades, blev ihop & frieriet 𝄞


Blogginlägget innehåller länkar
Tidsinställt inlägg
Onsdag
07.47
Ber dig som läste inlägget 16 sep läs det från 17 sep också om du inte gjort det. Tack!
 
Fick en fråga från Pärla, Angelica, Jessi om jag kunde göra ett inlägg om hur M & jag träffades & hur allt gick till. Får hoppas bara att alla 3 delar i samma tråd. Får tajma in det. Skriver till er som kanske också hade undrat.
M kallar jag Magnus i min bok. Heter dock nåt annat i Verkligheten. Vissa av er kanske vet, vissa inte. & ja, han har sagt ok till att synas här. Inte första gången jag har en bild på honom. Som t ex förra.
Vissa kanske läst min bok för allt är med i den men hur som helst....
 
Kommer bli rätt pinsam liten historia för min egen del men, det måste jag leva med, många vet om det redan men inte ni. Så det är väl lika bra. & jag bryr mig inte idag. I början var det jobbigt.
Here we go...
 
Jag hade flyttat hemifrån i december 2010, jag bodde i Göteborg, det var 1 år innan vi träffades. Jag träffade några killar innan M men det blev inget bra på många olika vis.
M hittade mig på bilddagboken/dayviews under 2011. Blev fort att vi började skriva på facebook & sen Skypeade vi dagar när han inte jobbade, för det mesta blev det kvällar & nätter. Lärde känna varann på det viset innan vi bestämde att han skulle komma upp.
Dagen kom då han åkte upp till mig, kommer inte ihåg exakt när. Det ringde på dörren & jag var så nervös. Så fort jag öppnade dörren & vi sa hej, kände jag en konstig känsla som jag aldrig känns förut. Jag kunde vara mig själv, behövde inte låtsas vara nån annan. Han såg mig som jag var & han gick inte. Jag har annars varit väldigt bra på att skrämma bort folk / killar förr genom att bara att vara. Tydligen.
 
Detta jag ska berätta nu är alltså första helgen han kom upp. Nu börjar det bli pinsamt...ajajaj
Han kom ju upp på fredag & stannade till söndag. Allt va så himla perfekt den helgen. Det var söndag & vi hade precis sagt hejdå & M hade gått ut genom dörren. Jag skulle duscha & jag hann ta av mig byxorna men allt annat va fortfarande på. Det ringde på dörren. Jag fattade ju på nåt vis att det va M - han hade glömt nåt. Ändå tyckte jag det va pinsamt när jag öppnade dörren halvt avklädd.
När M såg mig sa han:
"Oj, vem väntar du på?"
Kände hur jävla röd jag blev i ansiktet & skämdes av nån anledning som jag inte vet idag.
Ordet kom utan att jag hann tänka egentligen & sa:
"Dig"
Ännu lite mer pinsamt. Då var det det.
 
Några gånger efter detta kom han upp igen.
Pratade mycket den kvällen. Pussades till & med för första gången. Jag tyckte det gick fort men hans närvaro kändes fin på nåt vis & jag började också bli kär på riktigt.
M: "Eh, är vi tillsammans?"
Jag: "Eh, jag vet inte, är vi det?"
M: "Det är vi nog"
Jag: "Ja"
Som små barn haha, nej, men vuxet vet jag inte, haha.
Efter den helgen va det han & jag.
 
 
Bestämde oss för att jag skulle flytta ner till Skåne, då jag ville bort från Göteborg.
Höll på att pendla där fram & tillbaka några år båda två men 2013 ungefär, flyttade jag ner på riktigt,
Det gick fint att bli sambo. Blev väl som för alla par som flyttat ihop, tjafs om små saker men...det är väl tyvärr vanligt & tyvärr ingår.
 
Sommaren 2016 när vi hade semester åkte vi på en kryssning i Norge.
Helt underbart var det. Såg vackra enorma berg med snö på toppen även om det var juni.
Nu kommer min underbara tajming igen (not)
Jag vet att M tycker att valar av alla djur är sjukt obehagliga & läskiga & allt va han nu har sagt. Det sas att vi ev skulle kunna se valar där i Norge. Men det gjorde vi ju förstås inte men jag kunde inte låta bli att reta honom. Jag såg inga men när i stod ute & tittade ut på havet utbrast jag:
"Åh kolla valar!!!"
Msuckade & tyckte jag va taskig men han skrattade också.
Visste ju inte att nån minut senare gick han ner på skakiga knän:
"Vill du gifta dig med mig"
Min underbara tajming igen. Not.
Började gråta lite & sa såklart JA.
 
 

Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: Verkligheten blogg bloggare känslor kärlek livet