𝄞 30årsdag 𝄞


Onsdag
14.50
I söndags sa M att vi skulle till Grand & äta. När vi satt där & vänta på att vi skulle få ett bord trodde jag. Hörde jag några som börja sjunga - Ja må du leva - & när jag vände mig om var det några i släkten. Blev väldigt förvånad. Åt lunch där & mamma höll tal. Hon nämnde det där med att även om jag bott i Göteborg hela livet så har jag hållit kvar lite värmländska. Jag fick Värmlandtidningen så var tryckt 1988. Lite coolt. Det som gjorde det lite coolare var att det stod 26 augusti. När jag & M gifte oss. Fast det var ju 2017.
 
När mamma & pappa varit här dom här dagarna så har dom ändrat lite i vårt sovrum. Jag har fått en ny garderob. Önskade mig det i 30 årspresent.
 

 
 
Det är lådor där under.
 
Visst blev det mycket bättre? Va tycker ni?
 
Igår kom min gudmor & överraskade mig. Visste inte att hon skulle komma. Jag visste i & för sig ingenting va som skulle hända. Min kusin som bor i Danmark kom - visste jag inte heller. Åt lunch på Italia.
Efteråt blev det tårta hemma hos oss.
 
 
 Detta fick jag bland annat.
 
 
Ska på Pets Shop Boys & så i juli med pappa. Coolt. 
Den 23 november ska jag & min kusin till Malmö & gå på Mia Skäringer. No more fucks to give. Så coolt.
Pallar inte säga allt jag fick.
 
Tog en asgod drink som jag tror hette Drunken mango med mamma & gudmor.
Sååå god.
 
Åt på Pinchos sen
 

 
 
 
 
 
Tusen tack för underbart firande! Love! I morrn ska frisören klippa av mig håret. Äntligen!
 
 

Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: Skåne bild bilder blogg bloggare drink familjen familjer foto foton kläder konsert livet mac musik människor nytt ord pintxos restaurang ut ute