𝄞 Varför kan jag inte vara snäll emot mig själv? 𝄞


Torsdag
17.08
Sista dagen på Samhall idag. Det var möte så det var inget att göra idag. Jag gjorde min sista dag igår egentligen.
Dom senaste gångerna har jag sorterat böcker i en bokhylla. Sorterade dom i kategorier. Fantasy för sig & action för sig, självbiografier för sig osv.
Jag fick slå upp dom på nätet naturligtvis. Det va en del att göra men jag tyckte det var roligt. Det tråkiga var ju att dom hade en hel del böcker från 1800-talet typ - nä men asså sjukt omoderna & jag försökte allt va jag kunde för att få tag i den boken på nätet för att se vad det var för genre. Men en hel del fanns inte - kom inte upp ens på google när man skrev in va den hette plus författaren.
Sen kunde det stå (när jag väl hittade den där boken på nätet) - (va det heter) - BOK.
Ja men va fan det vet jag väl!!! att det är en bok. Dohhh. Så dom jag inte hittade någonstans fick stå under övrigt. & det var tyvärr en hel del.
Jag gjorde i alla fall så gått jag kunde.
 
Det var ju en bokhylla & den är ju hög. & jag har alltid haft min vanliga rullstol där, inte elrullstolen så kunde inte höja & sänka mig. Blev arg inom mig. Eller snarare frustrerad. Ni anar inte. Men jag fick hjälp av en man där som gör den där utredningen också. Blev i alla fall irriterad inom mig. Sen kom jag på i efter hand att jag kunde be någon flytta upp en hylla som var kvar så jag kunde göra det själv. Men som sagt kom på det too late.
Han var glad i alla fall som hjälpte mig. "Å den ser läskig ut" - "den filmen har jag sett uuuhhh"
 
Frustrerad & jag är inte snäll emot mig själv i sånna tillfällen. Hur gör ni för att vara snälla mot er själva?
Jag vet inget om den världen.
 
Träffade H idag också. Vi kan prata om mycket. Kärlek, att må psykiskt dåligt, ja, mycket som jag inte trodde jag kunde prata med min blivande kontaktperson. Vi vill gå på konsert men det är så svårt att hitta.
Nämnde för honom om boken & han tyckte det lät intressant. Kul att jag ville testa. Han vill läsa om ett tag men vet inte om jag kommer våga. Haha. Vet ju inte ens om jag kan. Vill i alla fall försöka. Har kommit på titlar på kapitel & det jag vill ha med. Kanske konstigt att börja i den eändan men. Ja vi får se hur det blir. Om det blir. Men det vore faktiskt lite coolt om det blir nåt. Om inte så för mig själv.
Vi åt falafel, det va faktiskt väldigt gott.
 
Men när det gäller det här så kommer rubriken i bloggen. Hur kan jag vara snäll mot mig? Hur ska jag kunna säga till dom dumma tankarna att dra åt helvete?
Jag är bäst på att när jag inte klarar av nåt med en gång så tror jag att jag är så jävla dålig & misslyckad.
Även om den andra Elin inom mig vet att ingen kan ingenting med en gång. Men den dumma Elin vinner för det mesta.
 
Snart kommer A.

Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: Lund bok böcker dröm kontaktperson ord slut utredning