𝄞 Allting tar slut 𝄞


Måndag
14.50
Fy fan va konstigt det känns. Aldrig mer få köpa en skiva av kent, aldrig med köpa biljetter till kent, aldrig mer se dom live, aldrig mer se Jocke Berg dansa. Alla tror att dom kommer tillbaka men det tror verkligen inte jag. Vissa säger att Jocke kanske kommer ut själv om några år med något. Det kan man ju hoppas men det kommer nog TYVÄRR inte hända. Fan va underbart DET hade varit.
Bodde på hotell nära Tele2 arena. Träffade kusin C på fredagen. Det var kul. Hon är fin. M fick träffa henne & hon honom för första gången.
Lite coolt att bara vara i Stockholm också det var EVIGHETER sen jag var där. Säkert mer en 10 år sen.
 
Bilder från konserten
 
 
 
Dom körde en ny låt som heter Vinter16, hoppas sjukligt att den kommer på Spotify men man vet ju aldrig. Jävla skit. Det kan ni väl ge oss åtminstone. Den allra sista sången. Var så desperat att jag mailade kent.nu eller va "dom" nu heter på facebook & frågade om den kommer ut. Säkert inte bara för det.
 
Mina livräddare har gått i graven och det gör så förbannat ont. Jocke Berg kom tillbaka själv åtminstone.
Sen skulle jag göra nästan vad som helst för att bara träffa dom eller Jocke Berg en gång innan vi dör. Det är väl en önskan som aldrig kommer att hända & det gör också så förbannat ont. Jag vill barra va i samma rum som honom. Ge & få honom en kram & prata lite. Sa det till nån kompis och h*n sa: "man vet aldrig". Jag hade lust att svara: "Jaha, fixar du det då?"

Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: Skåne blogg bloggare dröm familjen gråt hotell kent konsert konserter känslor ledsen livet längtan mac minnas musik nollställd ord skriva tankar tårar vinter önskan