𝄞 Tankarna... 𝄞


Fredag
13.42
Måste skriva av mig lite...Antar jag.
Blev inte så mycket skrivandet på "boken" nu under julen men jag skrev lite idag. Igår kom jag på mer som jag nästan hade glömt. Kom på mer som jag vill ha med i boken. Hade nästan glömt bort vissa saker men det måste ner & ut. Allt måste ner. Förr eller senare.
 
M blev nog glad för myggen. Det stod ju "Jag vill vara din för alltid". Hade en lapp på paket där jag hade skrivit: "Jag önskar & hoppas". M blev nog glad. Han sa något i stil med: "Det behöver du aldrig tvivla på".
Jävla halv-borderline/-bipolär hjärta/hjärna/själ.
Trodde att han skulle gråta för jag vet hur känslig han är men det gjorde han inte. Inte p.g.a. det.
 
M ska bli farbror om några månader - förhoppningsvis. Han grät. Hans bror & fru var där & vi kollade på bröllopsbilder som dom hade gjort i ordning. Jag kan förstå att M får lite tårar MEN sen hade dom tagit en bild på en liten halvt stor mage & dom hade skrivit typ 2+1. Då grina han hejdlöst & med en gång när bilden kom.
 
Jag kan inte hjälpa mina känslor kommer som säger massa knäppa saker till mig. Jag vill också få han att gråta av lycka. Jag ville & jag trodde att han skulle gråta av att få muggen men istället så grät han för ett ofött barn.
Jag kan inte hjälpa att jag tänker & känner på ett visst sätt. Ska jag behöva bli med barn, vilket jag absolut INTE NEVER vill bli för att få han gråta av lycka? Never bli med barn i vilket fall som helst i & för sig men...
Tro INTE att ser ner eller ogillar folk för att DOM är med barn. För det gör jag INTE. Är rädd att ni tror det men det är verkligen inte så. Jag förstår inte riktigt bara för EGEN del.
 
Vi åker upp till mina föräldrar & släkt i morrn. Till värmland & Branäs & firar nyår.
Hoppas det är snö & att vi kan åka skoter när jag inte kan åka skidor
 
 
 

Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: Lund blogg bloggare bok känslor ord skriva tankar