𝄞 Fin dag till orolig dag 𝄞


Tisdag
15.27
Mamma & pappa kom i helgen. Fixade lite i Systers lägenhet. Plus firade mamma lite som fyllde år igår. Jag var hos Syster & hjälpte med det jag kunde till middagen vi skulle ha & efterrätten. Inte nåt avancerat men...typ kladdkaka & grädde & lyssnade på kent. Hon verkar trivas tror jag i lägenheten. Mamma, pappa & M kom lite senare. Skulle varit hemligt för mamma men tydligen lyckades pappa inte riktigt "lura" henne efter ett tag.
 
Fick reda på att nån via M's jobb hejade & såg mig i helgen men jag visste ju inte vem det var. När jag tänkte efter så minns jag att när jag tog mig till Systers lägenhet så har jag för mig att nån hejade på mig & att jag sa "Hej" & tänkte sen: Hej på dig du vem är du då? Då var det ju han som kände M & tydligen kände till mig.
 
Kunde inte låta bli att beställa denna tröja när jag såg den på nätet. Har varit lång leveranstid eftersom den kommer från USA nånstans säkert
 
 
Trodde när jag såg den på nätet att det var en jacka men den är mer som en tröja.
 
Ska ha möte i morrn med SIUS, han vill träffas face-to-face medan jag inte vill det. Han är så svår.
Ser inte framemot det. Orolig för i morrn.
 
Moster kom på besök igår & idag då hon varit hos sina barn & barnbarn. Tänkte gå ut men när hon kom regnade & när hon skulle iväg så nu kom solen.
 
På torsdag kommer det en kille för jag har problem med rullstolen. Har fått en konstig dyna till ryggen som jag haft ett bra dag nu men har börjat få ont av den & kommer inte in med rumpan ordentligt. Får se va han säger. Ryggdynan klarar jag inte av längre men jag är ju sned i rygg & höft & dom ville att jag skulle test det där. Men ja. Det var så sjukt skönt att komma intill med ryggen men enligt folk sitter jag snett. Har lagt en upphöjning på ena sidan av dynan som jag sitter på så det blir jämt & det känns bättre men ja...vill att dom ska kolla & se om dom kan hitta nåt bättre än att jag ska hålla på med en handduk i sittdynan & i ryggen som flyttar på sig hela tiden.
 
Vill ju vlogga men vill ha idéer på vad.
Vad vill ni se eller vad vill ni att jag berättar om? Snälla tips!

Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: Skåne bild bilder blogg bloggare foto foton livet ord