𝄞 Vågar jag hoppas nu? 𝄞


Onsdag
17.25
BLIR GALEN PÅ MIN DATOR! Skrev nästan klart ett inlägg så började den tänka & jag kunde inte spara inlägget i utkastet. Får skriva om det. Fick starta om den & så var inlägget borta. Jävla piss dator. Dessutom råkat bryta av mitt USB minne.
Det går bra nu.
Here I go again då med inlägget..........
 
Ni vet ju att saker & ting har krånglat det senaste. Capio, läkare, kropp & lönen.
Det var ännu lite rörigare igår, jag vet att jag ska få en ny läkare eftersom min gamla har slutat, dessutom blev jag inte informerad om det för nån månad sen eller två.
Jag vet att jag fick ett datum på posten MEN jag tappade bort det pappret. Ringde Capio & frågade när jag skulle ha mötet. Ni vet jag hatar ringa dit. Jag fick reda på datumet, tid & läkarens namn (en man) efter nån dag hittade jag det förbannade brevet där det stod samma tid & dag som hon sa i telefonen MEN på pappret stod det telefontid & en kvinnas namn. Så då var jag tvingen att ringa igen för att vara säker. samma tant i tel som sist dom senaste dagarna så hon lät trött på mig när jag ringde Capio igen. Då fick jag reda på att det var samma dag som det stod på pappret MEN att jag skulle komma dit fysiskt på Capio. Varför stod det då telefontid & inte den läkaren som dom sa att jag skulle få. Jag vet inte om det är hon eller han som ska bli min läkare. Får väl se när jag ska dit den 16 sep.
 
Kliandet har slutat mer eller mindre fy va skönt, usch va fan va det. Kom inte tbx!!!
 
Lönen krånglade igen fick avi. Gick till banken igen i måndags eller igår värmen gör mig trött. Då hade hon som jag gick till två gånger innan igår, glömt & trycka på en knapp. Typ bekräfta att lönen ska in direkt till mitt bankkonto. Så klantigt. Tredje gången gillt nu då...Får se om lönen kommer in med en gång i september nu. Seriöst om inte. Då får mina föräldrar fan ringa eller komma ner & skälla på dom. Mig lyssnar ingen på. Haha. Om lönen funkar nu så kan jag börja spara till en ny dator. JAAAA!
 
Igår på jobbet kom det 2 kunder. En far & en dotter. Dottern hade nåt form av funktionshinder. Såg det på henne & hon var så söt. Kunde gå men inte prata men ändå försökte hon. Hon gjorde teckenspråk till pappan & han översatte till mig & hon förstod & hörde när jag svara. Hon va 13 år & tyckte min permobil va cool. Hon var jätteglad & hon lutade sig över disken för att krama mig flera gånger & så fick jag en blöt puss på kinden. Haha så gulligt men kändes sådär att den va så blöt. Haha.
Såg den där mannen också men han inte prata med han för en vän till mig kom precis då & hälsa på.

Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: Skåne Verkligheten blogg bloggare känslor livet mac ord tankar