𝄞 Ska jag skicka in?! 𝄞


Söndag
11.01
Förlåt om jag varit tjatig med det där med gilla-knappen & hur det funkar. Tack för att ni svarat på min fråga. Jag visste verkligen inte att genom att trycka på gilla hjälper bloggen uppåt eller hur nån sa. Har jag fattat det rätt då? Gäller det om man har blogg.se också & inte bara på nouw?
 
Capio ringde mig förra fredagen & bara sa:
"Hej, vill du bli vaccinerad mot covid19? För vi bedömer dig som riskgrupp"
För det för första så visste jag inte att jag var riskgrupp för jag har inte fel på nåt organ i kroppen. Det är ju bara musklerna & min diagnos sen födseln jag har, men tydligen så är jag riskgrupp ändå. Sen fick jag tid för 1:a sprutan typ 4-5 dagar senare. Alltså i onsdags. 
Kände inte sticket så mycket. Nice var det ju inte men ja. Men dagarna efter! Fy fan vilken läskig feeling det va efteråt. Kände mig svag i armen, det pulserade lite i muskeln (kändes det som) Svag, kunde inte lyfta böcker på jobbet så jag fick gå hem i torsdags. Tur att man fick välja arm för om dom hade tagit det i höger så vet i fan hur det hade gått. Fick till & med be en kollega att stå utanför toan på jobbet ifall jag skulle tappa taget. Fick lite frossa dagen efter sprutan eller på samma kväll men inte mer än så. Det är så läskigt att det är så olika biverkningar för olika personer, vissa får inga känningar alls vissa får 40 graders feber. Sen skrämmer folk upp en med att andra sprutan är värre biverkningar. Medan vissa säker att det inte blir det. Fick tid 30 juni för min sista. Kommer bli ledsen om min familj, släktingar & vänner inte kommer våga kramas efter detta. Jag är kramsäker nån gång sommar & resten av livet.
 
Försöker sälja böcker på bokbörsen men antagligen är böckerna inte eftertraktade eller så är det nåt annat fel. Eller så tar det bara en jäkla tid. Funderar på att det kanske är lättare med köp o sälj på facebook men. Syster säger att det mest är oseriösa människor så försöker pruta men dom får man väl bara ignorera. Men hon har sålt & köp saker där så jag kanske ska prova.  
 
Hittade en sida på nätet om att man kan skicka in en text som dom har skrivit på nätet typ som casting för att läsa in ljudbok. Funderar på att göra det. Tänk om man fick det som uppdrag i livet...
*Drömmer mig bort*

Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: Skåne Verkligheten blogg bloggare jobb livet ljudbok ord