❄️ Äntligen en tid! Borde jag fattat? ❄️


Blogginlägget innehåller länkar
Söndag
10.01
Inte skrivit här på ett tag. Man går till jobbet, läser när man kommer hem i en bok. Sen håller jag ju på att läsa in min bok som jag skrev senast. Har bytt plats på datorn sen sist så det blir enklare & läsa in & fixa & skriva i programmet.
Den kommer finnas både på mitt Soundcloud & på Youtube. Även om det blir på Youtube så kommer det ju inte direkt vara nån video till. Bara ett par bilder. Men så ni kan välja hur ni vill lyssna. Kapitlen kommer ha ett varsitt spår på båda hemsidorna så det kommer va enkelt att veta vart man är.
 
 
För ett tag sen så funkade inte micken. Trodde det hade blivit nåt fel men...en omstart på en datorn brukar lösa det mesta, bara det att man först tror att allt har pajat, typ USB:t har böjt sig eller nåt, det är jävligt drygt.
 
 
Har gått & väntat & väntat på en tid för utprovning av en ny permobil. Inte fått nåt meddelande. Har sagt att jag ville ha besked via post eller via 1177. 1177 är bäst, lättare att tappa bort ett brev liksom. Hade varken fått ett brev eller meddelande från 1177.
När man går in på 1177 så står det ju välj din vårdcentral vilket jag har gjort för väldigt längesen men sen såg jag igår att det fanns nåt som hette välj din habilitering.
Det hade jag INTE gjort. Fick för mig att logga in igår & då hittade jag det där & när jag hade lagt till då kom den bokade tiden upp för permobilutprovning.... borde jag fattat det eller? Vet inte. Tur att jag intee kom på det för sent men där stod tiden i alla fall för permobilutprovning. 17 november, ett tag tills dess men ändå...en tid!

#1
❄️ Skrivet av: Madde

Datum: 18 2020
Klockan: 14:09:36
Bloggen: http://www.motherandwife.se

Vad grym du är. Och vad du hittar på med :) Starkt av dig att läsa in din bok. De var så jag uppfattar det som att du gör


#2
❄️ Skrivet av: Diana Saelöen

Datum: 18 Oktober 2020
Klockan: 15:45:30
Bloggen: http://nouw.com/fibrolivet

Åh så skönt att du fått en tid OCH att du såg det i god tid innan. Inte lätt att fatta det där. Jag brukar få ett e-post om att det finns ett meddelande på 1177.
Duktig du är som läser in din bok👏👏


#3
❄️ Skrivet av: Therese Carlsson

Datum: 18 Oktober 2020
Klockan: 16:47:30
Bloggen: http://www.nouw.vom/2barnsmammaochfru

Vad duktig du är som läser in din bok 😊.. Ska bli spännande att få höra den 😊. Du ska vara riktigt stolt


#4
❄️ Skrivet av: Sanna

Datum: 18 Oktober 2020
Klockan: 18:45:42
Bloggen: http://nouw.com/sannaevelyne

Så bra att du kom på det där och att det då snabbt kom en tid :) jag skulle nog inte heller fattat det där men tycker att det är så bra att man kan gå in och fixa saker på 1177 :)


#5
❄️ Skrivet av: Evahle - mammalivet & psykisk hälsa

Datum: 18 Oktober 2020
Klockan: 20:33:36
Bloggen: http://evahle.se

Så tråkigt när saker ska krångla... Skönt att du fått en tid!


#6
❄️ Skrivet av: Amanda

Datum: 18 Oktober 2020
Klockan: 21:28:23
Bloggen:

Aha är det så man gör för att få se tiderna. Hade jag ingen aning om. Tack det ska jag prova. Kul att du ska lägga ut boken på youtube som ljudspår :)

#7
❄️ Skrivet av: Tess

Datum: 19 Oktober 2020
Klockan: 00:17:35
Bloggen: http://https://blondinas.se

Jag hatar när saker inte funkar som de ska :/ men spännande att du ska lägga upp boken på yt då ska ja definitivt lyssna gumman :D du är grym! Fortsätt så här 😍🤘🏻

Svar: Tack snälla finis 😍
soclosedecember.nu
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


Din kommentar:
(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖