𝄞 Diamanter överallt 𝄞


Blogginlägget innehåller länk
Tisdag
10.33
Va hemma igår. Fortfarande varann dag förkylning. Men idag är jag här & har öppet.
Kom in någon i förra veckan & gillade glasunderläggen i diamanter. Sa att hon skulle komma tillbaka. Sa också att hon var nyfiken på namnet... Isola ... Undrade om det hade med att jag gillade kent & ja det är därför. Hon berättade att hennes dotter heter det också & att det är för hon gillar kent så mycket. Hon mamman asså. Så coolt att heta Isola! Om man är en kentnörd så tycker man det är coolt.
Det är många som som säger att dom ska komma in igen men så gör dom aldrig det. Han udda mannen sa ju att han skulle komma i förra veckan men gjorde det inte. Det var bara dom som köpte många tavlor då när jag hade öppet på lördagen. Visserligen hade dom redan betalat & sen gick & fika sen hämtade dom.
 
Det var ju en till som köpte. Fick ett mail av henne med tavlan där hon hade satt upp den hemma hos henne. Hon skrev: "Nöjd kund " i mailet.
 
Lägger upp på min Instagram rummet_isola_ fast det måste passera födelsedagar tyvärr & lite annat ifall nån som inte borde se ser det i förväg.
 
Även om jag va hemma så hade jag grejer att göra. M blev lite ja....lite för mycket diamanter överallt hahaha men nu är dom borta.

#1
💎️ Skrivet av: maria

Datum: 26 2024
Klockan: 19:34:08
Bloggen: http://mariasliv.net

inte kul om folk inte kommer tillbaka. Gissar att man kanske nog tänkt titta in men att de bara inte blir av, som mycket annat i livet


#2
💎️ Skrivet av: Madde

Datum: 27 Mars 2024
Klockan: 06:48:11
Bloggen: http://www.madelenas.com

De kanske kommer tillbaka senare. Många har mycket omkring sig, och rätt som det är så har det gått en månad. Segt med förkylningen men hoppas det ger sig.


#3
💎️ Skrivet av: corkystyle

Datum: 27 Mars 2024
Klockan: 11:41:48
Bloggen: http://www.corkystyle.se

Så himla trist när folk säger att de ska komma in nästa vecka och inte gör det. Ja det går mycket nu, själv blev man väldigt förkyld i helgen och kunde knappt prata när den var som värst. Den satte sig på stämbanden.
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: