❄️ Lite obehagligt ❄️


Onsdag
11.37
Förbereder lite (även om det är långt kvar till halloween & jul) så gör jag halloween- & julmotiv på glasunderlägg nu. Så jag bara kan lägga upp / ställa fram dom sen när det väl är dags. Det är väl lite smart? Eftersom en tavla med diamanter tar typ en månad & glasunderlägg kan jag göra 2 - 3 per dag. Lite skillnad.
 
Igår var det lite läskigt faktiskt. Kom in en man. Han berättade lite om sig själv. Verkade som han hade nån form av funktionsnedsättning, vilket han berättade också, dåligt minne - skrev upp allt i en bok sa han. Han ville köpa en biografi av mig. Så nu har jag 4 mejladresser att mejla när jag väl får nya exemplar. Han hade också gett ut en sa han.
Sen blev det lite obehagligt. Jag gillade inte att han gick till mitt arbetsbord & tog på penslarna sen frågade han om dom var till salu. Vågade inte säga ifrån men sa att penslarna inte va till salu i alla fall.
Sen till slut gick han.
Vet inte hur jag gör om jag får en jobbig kund ifall denna vägrar att gå en dag. Har liksom ingen vakt att ringa. Får säga till dom i skoaffären bredvid om det kommer en läskig typ.

#1
❄️️ Skrivet av: fighterwomen09

Datum: 1 2024
Klockan: 00:05:53
Bloggen:

Det gäller att vara förberedd 😊

Å fy. Ja, det var en läskig typ. Man går inte till vad som helst & tar! 😠
Ja, det får du göra. Ha sko affären som typ ett nöd samtal om någon skulle vara obehaglig. Eller något sånt.

Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

#2
❄️️ Skrivet av: Marie

Datum: 1 Augusti 2024
Klockan: 11:07:03
Bloggen: http://sweetwordsbymirre.se

Perfekt då har du ju dem klara fram tills dess med. Samt jag tänkte på en sak, försök få en lokal tidning komma dit och intervjua dig eller lokala nyheterna och visa upp dina alster och ställe då kommer du säkert få fler som hittar dit, samt skapa en instagram och Facebook som priser för produkterna finns där, då kan du sälja via insta också typ. Det tror jag kan öka mer ström för dig, vet du skrev i ett annat inlägg att duville ha tips

Svar: Tack för tips om tidning. Instagram har jag fixat rummet_isola_
soclosedecember.nu


#3
❄️️ Skrivet av: corkystyle

Datum: 1 Augusti 2024
Klockan: 11:36:14
Bloggen: http://corkystyle.se

Smart att förbereda. Kan tänka mig att det går rätt snabbt att göra glasunderlägg om man jämför med en tavla. Så obehaglig känsla att ha en som beter sig så i ens lokal.




Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️
🏳️‍🌈 ❤️ 🧡 💛 💚 💙 💜
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: