❄️ Lite obehagligt ❄️


Onsdag
11.37
Förbereder lite (även om det är långt kvar till halloween & jul) så gör jag halloween- & julmotiv på glasunderlägg nu. Så jag bara kan lägga upp / ställa fram dom sen när det väl är dags. Det är väl lite smart? Eftersom en tavla med diamanter tar typ en månad & glasunderlägg kan jag göra 2 - 3 per dag. Lite skillnad.
 
Igår var det lite läskigt faktiskt. Kom in en man. Han berättade lite om sig själv. Verkade som han hade nån form av funktionsnedsättning, vilket han berättade också, dåligt minne - skrev upp allt i en bok sa han. Han ville köpa en biografi av mig. Så nu har jag 4 mejladresser att mejla när jag väl får nya exemplar. Han hade också gett ut en sa han.
Sen blev det lite obehagligt. Jag gillade inte att han gick till mitt arbetsbord & tog på penslarna sen frågade han om dom var till salu. Vågade inte säga ifrån men sa att penslarna inte va till salu i alla fall.
Sen till slut gick han.
Vet inte hur jag gör om jag får en jobbig kund ifall denna vägrar att gå en dag. Har liksom ingen vakt att ringa. Får säga till dom i skoaffären bredvid om det kommer en läskig typ.

Glöm inte att trycka på den blåa Gilla-knappen över detta inlägg
Taggar: Isola Skåne Verkligheten blogg bloggare mystiska människor