Inte mått så bra


Måndag
12.55
Livet är komplicerat. Varit lite upp & ner. Missförstånd & sånt. Löst nu men är helt slut.
 
Mamma & pappa var här i helgen. Plus mötte min arb.förmedlare i torsdags (inget planerat utan bara att hon cykla förbi mig på gatan & hon va ju såklart tvungen att stanna & prata, vilket jag gärna hade sluppigt) som tyckte saker som jag inte ville ändra på. Som namnet på mitt jobb. Det bestämmer INTE hon. Tycker att jag ska synas också vilket jag håller med om. Svårt att hitta en gatupratare men gjorde det till slut & nu är den beställd. 
Problemet kommer va den där himla grinden men får göra en deal med dom grannaffärerna som också har med grinden att göra även om deras affärer går att ta sig in från gatan vilket man inte kan göra till mig. Jag är på en innergård. Typ att när dom ser skyllten att det står öppet så låt grinden va öppen & om det står stängd så gör va ni vill typ.
 
Håller på med layouten. Känns kul att jag får nytta av min grafiska formgivningsutbildning från gymnasiet än idag. Leker ju hela tiden men det ju kul när saker jag gör används. Så som på mitt förra jobb när jag gjorde bilder till artiklar till en tidning. (ingen stor tidning).
 
Förlåt om det hoppas med kronologin.
 

#1
❄️ Skrivet av: fighterwomen09

Datum: 13 2024
Klockan: 09:02:32
Bloggen:

Hon bestämmer inte vilket namn du ska ha. Du ska ha det namnet som du trivs med. Vad bra att gatuprataren är beställd. Men du får köra på att när du har öppet så ska grinden vara öppen.
Kul att hålla på med Layouten 🙂. Å kul att göra något som du har pluggat med i skolan.

Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗
Ö

#2
❄️ Skrivet av: corkystyle

Datum: 13 Februari 2024
Klockan: 11:47:03
Bloggen: http://www.corkystyle.se

Jag anser att det är du som bestämmer vad du vill ha för namn på ditt jobb. Kul att du får jobba med layouten och tycker det är kul. Det var lätt att förstå vad du skrev även om du hoppade i kronologin som du själv skrev. 😘


#3
❄️ Skrivet av: Marie

Datum: 13 Februari 2024
Klockan: 12:05:51
Bloggen: http://sweetwordsbymirre.se

Det måste ju vara du som ska få tycka till mest och grinden borde ju också få vara öppen då du har öppet så kunder inte missar
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: