Ibland känner man sig så korkad


Blogginlägget innehåller länk
Måndag
09.30
Figherwomen85 kommenterade lite idéer va jag skulle skriva om när jag inte hade någon aning om va jag skulle skriva om. Hur M & jag träffades - det har jag redan skrivit om för några år sen så det kan du läsa om du trycker här.
Skrev också att jag vill att M skulle få tillbaka sitt jobb.
Han har jobbat på en idrottsförening i typ 20 år. För några månader sen blev den nån omorganisation & den nya "chefen" tyckte att inte M's arbetsuppgifter / tjänst behövdes + att denna man har fått för sig att inte tycker om M. Helt sjukt. M har inte gjort nåt dumt. Dom kom bara inte överens men det ger ju inte denna rätten att sparka M bara för att denne inte gillar M. Alla som tränar där gillar ju M & tyckte det va jättetråkigt & vissa sa att om M går kommer jag sluta här.
Nu väntar vi på besked om han får komma tillbaka fast då handlar det om bordtennis istället för friidrott som han varit i x antal år. M är / var kanslist.
 
Köpte ett nytt tangentbord i lördags. Hade ju detta ett tag
 
 
Köpte ett snarlikt men större & med mer knappar
 
 
Då jag använder siffror rätt mycket när jag ska sälja böcker så är det lättare med dom till höger. Sen är det ju lite najs att det är stort / större. Hade ju inga pilar heller.
 
Till rubriken då. Är ju på jobbet nu. Lokalen (Kallar det Isola om ni ser kategori längst upp - tänkte att jag göra en ny så jag slipper i framtiden skriva vart jag är typ. Kanske onödigt men men)
 
Tyckte att det blev mörkt i lokalen ganska tidigt på dagarna eftersom det börjar på att bli höst. Har ju inte märkt det eftersom jag bara haft den sen juli. Tyckte att jag behövde mer lampor. Ljuset i taket tyckte jag var svagt.
Det var bara det att jag hade glömt att det finns en dimmer på lamporna. (man håller inne knappen) Fatta va dum jag kände mig när pappa berättade att det fanns. Jag hade helt glömt det.

#1
❄️ Skrivet av: Anonym

Datum: 25 2023
Klockan: 10:40:02
Bloggen:

Så tråkigt då det blir så. Hoppas det löser sig för din man med jobb. Nu börjar den mörkare tiden, och visst märker man då vad för ljus som saknas.

#2
❄️ Skrivet av: fighterwomen85

Datum: 25 September 2023
Klockan: 15:23:02
Bloggen:

Okej. Tack. Då ska jag gå in & läsa ditt inlägg om hur du & din sambo träffades 🙂.
Nämen fy så tråkigt för din sambo. Hoppas att han får tillbaka jobbet. Jag tänker att det spelar ingen roll vilken sport han jobbar med. Bara han tycker att det är kul.
Man kan inte komma ihåg allt. Tur att din pappa nämnde dimmer i lamporna. Vi tog hit en elektriker som tittade i våra lampor innan vi insåg att ” just det, vi har så vi kan dimma 😆.

Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

#3
❄️ Skrivet av: Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Datum: 26 September 2023
Klockan: 05:38:41
Bloggen: http://www.saramadeleine.se

Kul med tangentbord man gillarm Viktigtmled sådant.


#4
❄️ Skrivet av: corkystyle

Datum: 26 September 2023
Klockan: 11:37:42
Bloggen: http://www.corkystyle.se

Hoppas att M får tjänsten. Håller alla mina tummar och tår då det inte varit lätt att få ett jobb på sistone. Har jag hört. Jag själv är glad att jag inte behöver leta jobb. Kul med nytt tangentbord. 😊
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: