Besök & förändrad


Torsdag
15.59
Va snabbt till mitt förra jobb. Total förändrade människor. Sa knappt hej. Dom va så gulliga när jag jobbade där & dom va fina med va dom gav mig när jag slutade. Idag va det en som inte sa hej. Plus att jag inte ens försökte ta kontakt men jag försökte med en annan jag ville säga hej till. Då sa den andra:
"A har inte tid nu!"
Alltså för det första så kan denna A tala för sig själv tycker jag för det andra...även om man har stressigt kan munnen faktiskt uttala ett hej när händerna har fullt upp. Eller är det bara jag som är dryg i det här? När jag var där fick jag skit för att jag ibland inte råkade säga hej för att jag eventuellt inte hörde eller nåt. Men nu hörde dom dessutom. FOLK! Är rädd för hur vissa människor kan vara asså. Å ja, jag är också människa & det finns säkert folk som stör sig som fan på mig säkert men jag skulle i alla fall säga hej även om jag är stressad eller va det kan vara.
Å visst...bad days har man också men tänk innan handling.
 
Efter detta skulle jag möta upp min gudmor & hennes syster för dom hälsade på släktingar här nere i Skåne & då passade dom på att träffa oss. Visade lokalen & vi åt lunch här.
Roligt att hon sa att hon ville ha en målning på henne & systern. Ska få en bild om ett tag.
Många målningar som väntar på att bli målade.

#1
❄️ Skrivet av: Madde

Datum: 24 2023
Klockan: 20:33:35
Bloggen: http://madelenas.com

Vilken konstig attityd dina fd kollegor hade Vuxna människor och uppföra sig så. Tur du inte är kvar där säger jag bara. Kul med lite besök och gott med gemensam lunch


#2
❄️ Skrivet av: Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Datum: 24 Augusti 2023
Klockan: 22:17:34
Bloggen: http://www.saramadeleine.se

Vilket dåligt beteende och sedan sjukg märkligt attnågkn ska komma där och säga att någon inte har tid. Låter ju bara konstigt.


#3
❄️ Skrivet av: Michelle

Datum: 25 Augusti 2023
Klockan: 09:18:15
Bloggen:

Men gud va drygt! Man ska ju låte en människa få känna sej välkommen. Nej du överreagerar verkligen inte. Man kan säga hej och om man har mkt att göra så kan man enkelt säga på sjysst sätt. Kan vi prata vidare på lunch sen’ el dyligt .

#4
❄️ Skrivet av: corkystyle

Datum: 25 Augusti 2023
Klockan: 10:10:39
Bloggen: http://corkystyle.se

Så tråkigt att dina gamla kollegor knappt sa Hej. Jag tycker du ska inte tänka på det att kan de inte ens säga hej är de inte värd att din tid. Kul att du fick visa din lokal och att ni kunde käka lunch där tillsammans.


#5
❄️ Skrivet av: Anonym

Datum: 25 Augusti 2023
Klockan: 11:53:48
Bloggen: http://sweetwordsbymirre.com

Vissa är sådär och det är så otroligt tråkigt. Jag har en kollega som är lika och jag tror verkligen inte att hon skulle hälsa om jag mötte henne, hon skulle göra allt för att unvika det. Inte för att något har hänt mellan oss som skulle få henne att bete sig så. Näe hon är bar asådan.

Tråkigt att du fickdet bemötandet


#6
❄️ Skrivet av: Moen

Datum: 25 Augusti 2023
Klockan: 11:58:09
Bloggen: http://unaswonderland.com

Vilken tråkig arbetsplats. Har jobbat på så många att man känner igen det. Händer tyvärr alltför ofta på ett fåtal arbetsplatser; supertråkigt..


#7
❄️ Skrivet av: fighterwomen85

Datum: 25 Augusti 2023
Klockan: 15:32:07
Bloggen:

Ja, det var oförskämt. Inte säga hej till dig som har jobbat där 😠. Då kan du känna dig ännu mer övertygad & säker på att du gjorde rätt beslut att sluta där.
Kul att din gudmor & hennes syster va på besök & att du hann visa upp din lokal. Kul! 😃att hon vill att du ska måla av henne & syster. Det blir kul & utmanande.

Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: