Allmänt svårt plus min Verklighet


Torsdag
14.12
Blä för tandläkaren. Vanlig koll men behövde bedövning. Känner typ inte tungan & underläppen. Låter lite full när jag pratar. 
 
Händer inte mycket med jobb. Hon på af försöker hjälpa mig men det är svårt. Det är allmänt svårt att hitta jobb har jag hört men det känns som att det blir dubbelt så svårt när man som jag har min Verklighet. Otillgänglighet - rullstol - trappor mm. Fy fan asså. Jag vet ju va jag vill - i stort sätt. Men den förbannade Verkligheten säger nåt annat.
 
 
 
Jag har gett hon som hjälper mig alternativ men hon har sagt att dom hon har kontaktat har skyllt på det ena eller det andra. Allmänt att det inte går - att dom inte tar emot nån eller/plus att dom inte kan/vill ta emot en med permobil. Sånt kan man ju aldrig vara riktigt säker på tyvärr.
 
Jag vill ju ha ett ställe att vara på med mina målningar men nån i min närhet sa att det är svårt & tar tid att fixa. Men då blev jag lite irriterad för va är då ett nytt jobb? Kolla på mig jag har inte haft jobb sen maj 2021. Ingen anställning i alla fall & inte heller praktik. Det grafiska ni har sett att jag gjort är bara "för att jag inte har nåt att göra" Det är inte ens arb.förm. som hittade det utan det var jag själv. & det går inte via dom om man säger så. Inget jag får den "vanliga" lönen för.
 
Plugga är jag inte intresserad av olika skäl.
 
Det är så störigt när man har idéer men dom går inte. Eller någon eller Verkligheten sätter stopp för mig.
 
Det förbannade stativet har fortfarande inte kommit så kan inte göra sånna sorters videos heller. & det är ju inget kul att filma när man inte har nåt att filma heller.
 
Jag vill ha en kram.
 
Hälsa på gamla jobbet. Dom är såååå fiiiina mot mig. Love you! Saknar andra också. 
Vissa kunder. Träffade en ute på fika för några veckor sen. Vill inte förlora den vänskapen.
& sen igår träffade en annan när jag hälsade på & stannade mig & sa att jag va fin. Att jag hade ett vackert leende. Det är en del som säger det & jag har svårt att tycka det själv. Om mig själv.
 

#1
❄️ Skrivet av: Beatrice

Datum: 31 2022
Klockan: 16:19:55
Bloggen: http://www.nouw.com/minframtid

Usch, lider med dig. Det är synd att vi inte har kommit längre i anpassningarna kring rullstolsbundna. Dåligt att de har rätt att neka dig arbete för det!


#2
❄️ Skrivet av: Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Datum: 31 Mars 2022
Klockan: 21:41:52
Bloggen: http://www.saramadeleine.se

Låter tufft för dig just nu. Så är det väl också som du skriver att vill man inte plugga är det ju inget alternativ. Förstår att du vill hålla kontakten med ditt gamla jobb.


#3
❄️ Skrivet av: michelle

Datum: 1 April 2022
Klockan: 11:41:45
Bloggen: http://michellefrandell.blogg.se

Det är inte lätt med jobb för oss som har funktions nedsättning men det är bra att du kämpsr på vidare och inte ger upp 👍


#4
❄️ Skrivet av: Jessifri85

Datum: 1 April 2022
Klockan: 18:45:54
Bloggen:

Ja, livet ska inte vara lätt. Jag själv har gått i 4 år å sökt & väntat på jobb. Även för mig som kan gå i trapper. Men har min verklighet så är det svårt! Svårt för alla med bland annat pandemin. Å jag vet med vad jag vill & vet vad jag klarar av.

Men vi får kämpa vidare. Ge oss aldrig. Ha ögon & öron öppna. Du får aldrig ge upp! Drömmar är till för att uppnå dem 😊.

Ha det så bra 🌸

#5
❄️ Skrivet av: Julia

Datum: 2 April 2022
Klockan: 23:11:45
Bloggen:

Hej! Jag känner igen mig kring det du skriver om jobb. Jag sitter också i rullstol. Åtta år sedan jag tog studenten, men fortfarande inget jobb. Fruktansvärt jobbigt! Har pluggat vidare, men har ändå inte fått jobb. Svårt att ens få jobberbjudande eftersom jag har rullstol.

Svar: Hej. Ja, det är fruktansvärt. Som jag skrev skyller dom på rullstolen för det mesta. Känner igen ditt namn & det du berätta, du har besökt & kommenterat min blogg innan va? 😊
soclosedecember.nu

#6
❄️ Skrivet av: Julia

Datum: 3 April 2022
Klockan: 13:34:25
Bloggen:

Hej! Ja, det har jag och även läst din bok. 😊

Svar: Vad fint att höra 😊
soclosedecember.nuDitt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: