𝄞 Mycket intryck 𝄞


Måndag
17.05
!:a dagen på nya stället. Hittade dit. Lite nervöst till & börja med men sen gick det okej. Stannade inte jättelänge men ändå 10 till ungefär 12.30 eller 12.45. Möten på måndagar tydligen eller ja prat om va som är planerna. Dom håller på med en tidning som kommer ut lite då & då. Varje gång är det ett tema. Denna gång var det såklart om rymden. Men sen är det ju lite tolknings grej. Rymd. Hur som helst. Han som pratade med oss. Ställde en fråga efter att han hade sagt att jag var ny & ska hålla på med bild / Photoshop: "Elin? Vad känner du på när du hör ordet rymden?"
Jag rakt ut: "Obehag"
Små skrattade lite åt det men ändå togs det seriöst & då kan man hitta på en grej om att det är obehagligt. Göra en bild på ett läskigt sätt med en text som nån annan har skrivit. Svårt att förklara eftersom det var massa intryck & grejer men ja. Fick uppgift att hitta eller "göra" "göra om" lite alternativ på bild av rymden. Tänker en närbild på månen som vi har som M har tagit & så får jag kanske leka lite med ljuset & nyanser i Photoshop. Jag vet inte va det blir. Får se om jag går dit i veckan eller om det blir först på måndag. Får se. Det var så dom sa ju. Fick komma dit lite när jag känner för det så...som sagt mycket intryck idag & blir lite förvirrad rädd & osäker men ganska kul. Gillar ju & hålla på med Photoshop bl a. Även om jag sitter & blir irriterad på mig själv eller programmet. Haha. 
 
Efteråt var jag en snabbis till gamla jobbet & berättade. Dom var stressade så jag ville inte va i vägen. Sa att nu läser här ibland. Tycker om er. Love u. Miss u. ❣️💕

#1
💎️ Skrivet av: Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Datum: 1 2021
Klockan: 20:23:02
Bloggen: http://www.saramadeleine.se

Så kul att du får jobba med PS. Sedan kul där att det verkar passa dig så bra också. Fint med dina gamla kollegor som du har så god kontakt med.


#2
💎️ Skrivet av: Anonym

Datum: 1 November 2021
Klockan: 21:24:50
Bloggen:

Ohh sådant är roligt att mixtra och testa sig fram med och så bra att allt gick bra också att ta sig dit och vara där

#3
💎️ Skrivet av: corkystyle

Datum: 1 November 2021
Klockan: 22:39:05
Bloggen: http://www.corkystyle.se

Kan tänka mig att det blir mycket intryck när man är på ett nytt ställe. Kul att du fick arbeta lite i photoshop. Som du skrev kan ordet rymden tolkas på så många sätt. Sådana frågor finns det inget rätt eller fel svar på då vi är individer.


#4
💎️ Skrivet av: Madde

Datum: 2 November 2021
Klockan: 06:47:25
Bloggen:

Vad bra att dina kunskaper kommer till användning. Är superkass på redigering och använder mig bara av de färdiga programmen på datorn. Hoppas du kommer trivas även om det kändes lite ostrukturerat just nu.

#5
💎️ Skrivet av: Amanda

Datum: 2 November 2021
Klockan: 06:51:59
Bloggen:

Härligt att din kunskap komm till användning med redigeringen ♥️alltid kul att testa sej fram

#6
💎️ Skrivet av: Jessifri85

Datum: 2 November 2021
Klockan: 12:33:16
Bloggen:

Bra av dig att du tog dig dit. Kul att få ett uppdrag om rymden & göra något. Klart du kan leka med bilden med en måne på. Vore kul att få se den bilden sen 🙂.

Ta hand om dig❣️

#7
💎️ Skrivet av: Malin Moen

Datum: 2 November 2021
Klockan: 12:41:32
Bloggen: http://malinmoen.com

Tycker också rymden är obehaglig; mestadels för att det är så okänt och enorm bortom vår fantasi. Men Photoshop älskar jag att pyssla med; både med blogg och jobb.


#8
💎️ Skrivet av: Amanda

Datum: 2 November 2021
Klockan: 15:05:15
Bloggen:

Vad kul att du har fått ett nytt jobb förstår att det var lite nervöst. Kul att du får hålla på med photoshop det var längesen jag gjorde :)Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: