Vart tar jag vägen nu?


Onsdag
09.56
(Ang. förra inlägget. Finns en risk att jag trycker på gilla på båda ställena då om det inte gör nåt för er som är med i facebookgruppen?)
 
Varit förvirrande dom senaste dagarna eller veckan. Jag får inte vara kvar på mitt jobb. Jag har inte gjort nåt fel men min anställning går ut den 1 juni & dom kan inte förlänga anställningen. Fått lite otydligt varför men det jag hört är att det inte är för att jag gjort nåt fel.
Hur som helst...
Arbetslös / arbetssökande efter 1 juni. Oroligheten tar över. Eftersom jag inte kan söka vilket jobb som helst. Har ni trappor? Ja. (kört). Drömmen är ju Akademibokhandeln men när jag frågade för typ 7 år sen så skylde dom på trappor till lagret. (komma in till affären är enkelt som helst) Då tänkte jag att det kan finnas andra uppgifter i affären men en del folk på arbetsplatser ser problem det första dom gör när dom ser en rullstol / permobil. (har gjort i alla fall).
Plus att nu har jag i o för sig på "papper" att jag har varit anställd & gjort olika arbetsuppgifter. Kan tänka ett steg längre då kanske? Se vad jag gjort & kan göra i stället för att se va jag inte kan?
Jag vet ungefär vart jag vill men jag vet också var jag absolut INTE vill hamna. Det är väl minst lika viktigt eller? Har arbetstränat på en del ställen jag inte känt att jag mått bra på.
 
Många tårar denna vecka. Videomöte med läkare för af fattar inte varför jag inte kan jobba 100% osv. 
Min pappa är med i såna här tillfällen. Ja, jag vet att jag är vuxen men eftersom jag är den jag är & har svårt för att komma ihåg & hålla reda på alla bidrag & allt va det heter jag har eftersom jag bara jobbar 50%. Så har jag gett pappa fullmakt eller va det heter. Så han va med & lyssnade på samtalet.
Jag tycker det är jobbigt när pappa t ex sa att jag mår bra av att komma ut & jobba, inte sitta hemma & sådär. Han sa att så funkar det ju mer eller mindre för oss alla MEN det jag tror att han inte förstår & vilket jag glömde säga både till läkaren & pappa efter han hade sagt det.
Måendet har inte blivit bättre p.g.a. att jag tar mig ut & sysselsätter mig utan VART jag är & VAD FÖR KOLLEGOR jag hamnar hos plus en & annan kund som gillar att prata med mig & jag med honom. Det är p.g.a dom jag mått bra det senaste. Kommer kanske najsa på det nya stället också men detta gällde samtalet & anledningen varför jag är gladare.
Efter samtalet grät jag. Folk säger att jag är gladare men dom ser inte när / att det rasar efteråt ibland.
 
Nu tog orden slut.
 

#1
❄️ Skrivet av: Hanna Karlsson

Datum: 12 2021
Klockan: 11:02:22
Bloggen: http://hannafialotta.blogg.se/

Fy vad tråkigt att du inte får behålla ditt jobb. Så dumt att du inte får reda på varför. Det måste ju finnas en anledning. Bra att din pappa kan vara med och hjälpa dig.


#2
❄️ Skrivet av: Julia

Datum: 12 Maj 2021
Klockan: 15:52:17
Bloggen:

Hej. Jag känner igen mig i det du skriver om arbete. Jag har också en CP-skada och är utan jobb. Sju år sedan studenten men har aldrig haft en anställning. Nu pluggar jag. I höst ska jag göra praktik, ingår i min utbildning. Lika svårt att hitta praktik som jobb. "När man har svårt att få jobb pga. sin funktionsnedsättning, så önskar man att man var som alla andra".

#3
❄️ Skrivet av: Lillan Kind

Datum: 12 Maj 2021
Klockan: 17:22:56
Bloggen: http://https://varapavag.se

Så synd att du inte får vara kvar på jobbet. Tycker arbetsgivare ska berätta varför när någon måste sluta. Hoppas att du hittar ett nytt jobb där du trivs, för trivsel skapar välmående.


#4
❄️ Skrivet av: Jennysvardag

Datum: 12 Maj 2021
Klockan: 18:06:46
Bloggen:

Så tråkigt att du inte får förlängt din anställning. Jag förstår att du känner dig ledsen och inte mår bra just nu. Jag tror inte att det handlar om att butiksbiträden ser problem med att ha en kollega som har rullstol eller permobil utan att det mer handlar om okunskap. Oftast så handlar nästa allt om okunskap

#5
❄️ Skrivet av: Jessifri85

Datum: 12 Maj 2021
Klockan: 18:12:29
Bloggen: http://nouw.com/fighterwomen85

För mig är det helt okej att du gillar på både bloggen & på fb gruppen.

Så tråkigt att du ska sluta på ditt jobb 😕. Dålig stil av dem & inte säga vad du har gjort för fel! 😡

Det ju båda att man kommer ut & känner sig behövde. Sen att kolegorna är trevliga. Dem sakerna gör så att man mår bra på en arbetsplats.
Förstår att det känns läskigt nu. Det är helt naturligt 🤗♥️ .

Vet du vad nästa ställe blir??

Håller tummarna för dig❣️


#6
❄️ Skrivet av: corkystyle

Datum: 12 Maj 2021
Klockan: 22:58:53
Bloggen: http://www.corkystyle.se

Vad tråkigt att du inte får fortsätta arbeta där du är nu. Jag tror att de är ärliga och säger som det är till dig. Jag tror det är många som inte får fortsatt anställning pga pandemin. Jag har också ofta en personal från mitt boende med på mötet med läkaren då de har hand om mina mediciner. Förstår att det känns motigt och jag hoppas för din skull att du hittar något nytt jobb ganska snabbt.


#7
❄️ Skrivet av: Madde

Datum: 13 Maj 2021
Klockan: 06:39:29
Bloggen: http://www.nouw.com/madelena

Så tråkig med jobbet. Skrev precis ett inlägg om detta med att se möjligheterna och att vi alla var olika. Nu kanske mer från ett barnperspektiv, men tycker det följer en hela livet. Det är inte alls konstigt att ha med någon på sådana möten. Jag vill också ha det just för att man kanske blir lite stressad och missar viktig information,


#8
❄️ Skrivet av: michelle

Datum: 13 Maj 2021
Klockan: 10:27:03
Bloggen: http://michellefrandell.blogg.se

tråkigt att du inte få va kvar men om det bara är ett år ell vis tid så har du ju verkligen inte gjort något fel. af är bara dumt o ha. du borde ha stöd o hjälp från någon orginastion som förstår dej o kan hjälpa dej på rätt vög. bra att du har din pappa med. jag hade min mamma med en gpng och då var dem inte lika på mig utan backade. sånna möten ör jobbiga.


#9
❄️ Skrivet av: Marie

Datum: 13 Maj 2021
Klockan: 10:53:17
Bloggen: http://sweetwordsbymirre.com

Man är alltid sina föräldrars barn så det är alltid rätt att be dem om hjälp. Vad tråkigt att du ska bli arbetslös och behöva vara så ledsen. Men i regel brukar det lösa sig och arbetsförmedlingen hjälper ju också till efter ett tag om det inte löser sig, då ger dem en ett slags jobb som de avlönar.

Förstår dina känslor och hade känt samma, men jag är sådan som tror att det finns något possitivt med allt och det kommer lösa sig
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: