𝄞 Ska jag skicka in?! 𝄞


Söndag
11.01
Förlåt om jag varit tjatig med det där med gilla-knappen & hur det funkar. Tack för att ni svarat på min fråga. Jag visste verkligen inte att genom att trycka på gilla hjälper bloggen uppåt eller hur nån sa. Har jag fattat det rätt då? Gäller det om man har blogg.se också & inte bara på nouw?
 
Capio ringde mig förra fredagen & bara sa:
"Hej, vill du bli vaccinerad mot covid19? För vi bedömer dig som riskgrupp"
För det för första så visste jag inte att jag var riskgrupp för jag har inte fel på nåt organ i kroppen. Det är ju bara musklerna & min diagnos sen födseln jag har, men tydligen så är jag riskgrupp ändå. Sen fick jag tid för 1:a sprutan typ 4-5 dagar senare. Alltså i onsdags. 
Kände inte sticket så mycket. Nice var det ju inte men ja. Men dagarna efter! Fy fan vilken läskig feeling det va efteråt. Kände mig svag i armen, det pulserade lite i muskeln (kändes det som) Svag, kunde inte lyfta böcker på jobbet så jag fick gå hem i torsdags. Tur att man fick välja arm för om dom hade tagit det i höger så vet i fan hur det hade gått. Fick till & med be en kollega att stå utanför toan på jobbet ifall jag skulle tappa taget. Fick lite frossa dagen efter sprutan eller på samma kväll men inte mer än så. Det är så läskigt att det är så olika biverkningar för olika personer, vissa får inga känningar alls vissa får 40 graders feber. Sen skrämmer folk upp en med att andra sprutan är värre biverkningar. Medan vissa säker att det inte blir det. Fick tid 30 juni för min sista. Kommer bli ledsen om min familj, släktingar & vänner inte kommer våga kramas efter detta. Jag är kramsäker nån gång sommar & resten av livet.
 
Försöker sälja böcker på bokbörsen men antagligen är böckerna inte eftertraktade eller så är det nåt annat fel. Eller så tar det bara en jäkla tid. Funderar på att det kanske är lättare med köp o sälj på facebook men. Syster säger att det mest är oseriösa människor så försöker pruta men dom får man väl bara ignorera. Men hon har sålt & köp saker där så jag kanske ska prova.  
 
Hittade en sida på nätet om att man kan skicka in en text som dom har skrivit på nätet typ som casting för att läsa in ljudbok. Funderar på att göra det. Tänk om man fick det som uppdrag i livet...
*Drömmer mig bort*

#1
💎️ Skrivet av: Anonym

Datum: 23 2021
Klockan: 12:25:20
Bloggen:

Halloj! Jag blir också galen på den där gilkaknappen för jag får det sällan att fungera hos dem som har Wordpress. Men hos dig funkar det jättebra.

Åh jag skulle också vilja ha som jobb att läsa in ljudböcker men vet inte om jag klarar att lägga in känslor och nyanser så mycket i språket. Men jag tycker verkligen att du ska skicka in

#2
💎️ Skrivet av: Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Datum: 23 Maj 2021
Klockan: 17:37:47
Bloggen: http://www.saramadeleine.se

Intressant det där med vilka de räknar som riskgrupp, samt är det inte lite skumt att folk räknas som det nu? Men inte innan vaccinet... Mycket som är snedvridet med allt detta. Du fick verkligen biverkningar hör jag, har du pratat med läkaren om det?


#3
💎️ Skrivet av: Madde

Datum: 23 Maj 2021
Klockan: 18:54:52
Bloggen: http://www.nouw.com/madelena

Blev lite öm i armen efter första sprutan, och lite frusen efter andra. Klarade mig nog rätt så bra. Febern är ju ett tecken på att immunförsvaret börjar jobba, vilket är bra.


#4
💎️ Skrivet av: malmflod

Datum: 23 Maj 2021
Klockan: 19:48:08
Bloggen: http://gravatar.com/malmflod

Det är vissa som ingår i risk gruppen som får ta sprutan i förväg är det inte så? Skulle med vilja ha ett jobb där man kan läsa in ljudböcker tror inte att man får att bloggen ökar så är det inte på nouwe vad jag vet men kanske här på blogg. se ?


#5
💎️ Skrivet av: Mina

Datum: 23 Maj 2021
Klockan: 21:52:23
Bloggen: http://Minasvarld.nu

Skönt att du fått första sprutan. Att sälja böcker är inte det enklaste men jag tror att Bokbörsen är bra för det känns mest seriöst. Lycka till med försäljningen.


#6
💎️ Skrivet av: Amanda

Datum: 24 Maj 2021
Klockan: 01:20:07
Bloggen:

Fick min första spruta i början av maj och det ända jag kände var att jag hade ont under dagen och dagen efter där jag hade fått sicket. Annars mådde jag som vanligt :)

#7
💎️ Skrivet av: Hanna Karlsson

Datum: 24 Maj 2021
Klockan: 07:26:58
Bloggen: http://hannafialotta.blogg.se/

Jag fick brev från regionen om att jag är i riskgrupp. Fattade heller inte först varför men sen kom jag på att det har med min allergi att göra. Jag ser mig dock inte som riskgrupp och har tackat bestämt nej. Jag vill inte. Hoppas att du mår bra nu efter vaccinationen.


#8
💎️ Skrivet av: Anonym

Datum: 24 Maj 2021
Klockan: 11:37:35
Bloggen:

Det viste inte jag heller att bloggen höjs i status om man trycker på ”gilla” knappen.

Så bra då att du har fått 1:a sprutan. Jag har med fått att jag får ta. Men jag heller inte varför. Jag har heller inget fel på mina organ. Bara i hjärnan. Då det inte går fram signaler till delar av kroppen. Men jag tror det är för att jag är med LSS - lagen.
Så tråkigt att du en av dem som kände av 1:a sprutan.

Jag tycker att du ska testa att lägga ut dina böcker på Facebook.
Det tycker jag med att du ska göra. Skicka in ett ljudklipp där du läser ett text för att få läsa in ljudböcker 😃

Lycka till med dina projekt! ☘️😊
Kram❣️

#9
💎️ Skrivet av: corkystyle

Datum: 24 Maj 2021
Klockan: 11:50:32
Bloggen: http://www.corkystyle.se

Härligt att du fått första sprutan. Jag har också fått första sprutan men fick inga biverkningar och det är jag glad för. Otur att du fick biverkningar men som du skriver så får vissa 40 graders feber. Det är jag glad för att jag slapp. Jag tycker du ska skicka in för jag tror du skulle passa för att läsa in en ljudbok.


#10
💎️ Skrivet av: Marie

Datum: 24 Maj 2021
Klockan: 11:59:41
Bloggen: http://sweetwordsbymirre.com

AHA ja man är i riskgrupp mer än man tror och bra att du fått din vaccin nu så känns allt bättre sedan, bra start på sommaren att känna att man vågar träffas lite mera, så hade jag känt. Samt skönt att det inte var för mycket biverkningar, de jag hört som tagit har fått ont i armen lite feber och trött en dag sedan inget mer.
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️
🏳️‍🌈 ❤️ 🧡 💛 💚 💙 💜
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: