En ny & fint meddelande


Lördag
10.16
Äntligen kom han med den nya rullstolen igår! Fick behålla den asså behövdes inte ändras nåt. Mer än att jag bara fick låna en "kudde" vid ryggen tills han beställt en som ska bli min. Är sne i ryggen, har skolios så har en grej vid ena sidan av ryggstödet.
 
 
 
 
Det bästa av allt. Punkteringsfria däck har jag nu!
Hab. hjälper inte till med det om man får punka. Då får man dra till en cykelhandlare.
 
 
Nackdelen är att den är lite högre så när jag använder fotstödet kommer mina ben lite högre än när jag använde dom gamla. Så kommer jag inte under svart-vita databordet nu ser i bakgrunden. & sen kommer jag sjukt nog inte under köksbordet. M ska köpa nåt till borden så dom höjs upp en aning. Lite typiskt. Men det löser sig väl hoppas jag.
 
Fick ett meddelande av en kollega (som vart tvungen att sluta också fast lite före mig) igår & hon undrade om vi skulle ta en fika på måndag. Så ev. så blir det en fika på måndag med henne.
 
Lite tråkigt att inte ha nåt jobb just nu men det som är bra med det just nu är att jag får mer tid att tala in min bok här hemma.

#1
❄️ Skrivet av: Evahle - mammalivet & psykisk hälsa

Datum: 5 2021
Klockan: 11:01:17
Bloggen: http://evahle.se

Vad skönt med en ny rullstol och vad bra att däcken är punkteringsfria. Tråkigt att hab inte hjälper till med sånt. Det borde ju ingå tycker man. Hoppas du kommer trivas med din nya stol i alla fall! :) Kul med fika med kollegan, hoppas ni får kul om det blir av!


#2
❄️ Skrivet av: corkystyle

Datum: 5 Juni 2021
Klockan: 22:09:57
Bloggen: http://www.corkystyle.se

Skönt att du fick en ny rullstol. Visste inte att det fanns punkteringsfria hjul🙈 Det är ju superbra att det finns då jag kan tänka mig att det kan ställa till det om man får punka på ett hjul. Kul att du ev ska fika med en kompis på måndag. Hoppas det blir av.


#3
❄️ Skrivet av: Orsakulla mamma vid 20 finporslin & pudelliv

Datum: 5 Juni 2021
Klockan: 22:38:59
Bloggen: http://www.saramadeleine.se

Så kul för dig att få träffa kollegan där om det blir av. Det är säkert mycket ni har att prata om nu när ni båda slutat. Skönt med ny rullstol kan jag tänka mig också.


#4
❄️ Skrivet av: Amanda

Datum: 6 Juni 2021
Klockan: 01:50:56
Bloggen:

Vad skönt att du har fått den nya rullstolen nu, och kul att du eventuellt ska på fika på måndag. Det blir nog trevligt. Jag älskar att fika :)

#5
❄️ Skrivet av: Mina

Datum: 6 Juni 2021
Klockan: 08:49:02
Bloggen: http://Minasvarld.nu

Härligt med en ny rullstol. Trist att den inte går in under bordet, men vad bra att få hjälp med att höja borden. Hoppas du kommer I väg på fika på måndag. Alltid kul att träffa gamla kollegor.


#6
❄️ Skrivet av: Anonym

Datum: 6 Juni 2021
Klockan: 11:06:35
Bloggen:

Synd med databordet då, men ändå så verkar det ju som det är en ny bra stol och kanske går justera så det går sitta vid databordet med om man höjer det, i värsta fall får man sätta något under databordet då så det höjd går ju det med

#7
❄️ Skrivet av: Elias Gardner

Datum: 8 Juni 2021
Klockan: 11:13:02
Bloggen: http://takspecialisterna.nu

väldigt rörande, hoppas allt blir bättre för dig min vän ❤️ min kommentar blev inte riktigt fullständig, var inte meningen att lägga det som anonymt, maila mig om du vill prata om något :)

Svar: Tack va fint av dig. Det är lugnt kan bli så ibland med kommentarer. Din lät lite som vi kände varann, gör vi det?
soclosedecember.nu
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: