𝄞 Nu är den här (före & efter) 𝄞


Onsdag
15.22
Igår kom han med min nya permobil! Känner att kroppen är ovan. Jag är ju sne i kroppen p.g.a. skolios & ena benet går/vrider sig inåt. Sitter mer rakt i den nya & det är inte min kropp van. Har inte suttit rakt på 32 år (läs ordet aldrig). Va helt slut i kroppen igår efter en dag på jobbet plus att det var svinkallt på vägen hem vid 18 igår. Men alla säger att jag sitter bättre än i den förra. Antar att dom har rätt men som sagt eftersom jag inte har suttit "rätt" så har jag ju inte känt det. När jag har suttit fel så känns det rätt i min kropp men det är ju inte så. Ja svårt att förklara. Men förstår ni ungefär?
 
 
 
Lite skillnad....Nu ser den svra klumpen som ligger i stolen. Den ska jag sätta fram i ett hack där framme nu ser på sista bilden. Ha den liksom mellan benen. Det är den som gör så jag sitter bättre på det där sättet som jag sa förut.
Fotplattorna är eldrivna eller va man säger. Två knappar som jag trycker på så åker dom ner & upp. Ser också på den nya hur fort jag kör.
Ser nu också hur laddningsuttaget sitter på dom? På den förra satt den nere på golvet nästan Fick böja mig ner & jag har ju bland ont i ryggen. Ny sitter den uppe vid joysticken (sista bilden).
 
Fick ju väska av mamma som jag visade i nåt inlägg. Mamma & pappa kommer i helgen & fixar & får se den på riktigt.
 
Sen vill jag faktiskt göra med er. Nu ser att jag hade en röd fluff vid huvudstödet. Jag är ju lite galen regnbågsfärgat så mamma hittade detta.
 
 
Sy till det så det blir en "mössa" till huvudstödet. Så som det röda va på den förra liksom. Är det too much tycker ni? Jag vet att det är jag som bestämmer men jag vill verkligen höra va ni tycker? M fullkomligt avskyr det. Haha.

#1
💎️ Skrivet av: Jennysvardag

Datum: 10 2021
Klockan: 16:52:47
Bloggen:

Jag kan tänka mig att det känns fel i din kropp när du sitter rätt i din nya permobil. Jag tror att du kommer vänja dig efter ett tag. Vad roligt att du får besök av din mamma och pappa i helgen :)

#2
💎️ Skrivet av: Blondina

Datum: 10 Februari 2021
Klockan: 17:16:55
Bloggen: http://https://blondinas.se

Jag tror du vänjer dig med tiden, alltid påfrestande för kroppen med nya saker :) de ordnar sig ska du se :)


#3
💎️ Skrivet av: Madde

Datum: 10 Februari 2021
Klockan: 18:45:53
Bloggen: http://www.nouw.com/madelena

Kan tänka mig att det känns skönt med en ny permobil. Tar säkert lite tid att vänja sig, men förhoppningsvis blir det som dom säger,, bättre.


#4
💎️ Skrivet av: Maria

Datum: 10 Februari 2021
Klockan: 20:06:32
Bloggen: http://mariasliv.net

Den nya ser verkligen mycket smidigare ut också. Är väl på samma sätt som att gå in ett par nya skor, kroppen måste vänja sig. En dum fråga kanske, men hur ofta behöver/får du byta din permobil? tänker att de säkert slits en del med åren


#5
💎️ Skrivet av: Amanda

Datum: 10 Februari 2021
Klockan: 20:43:31
Bloggen:

Jag förstår dig och det är likadant för mig, sitter jag rakt som man ska känns det som jag sitter snett. Och sitter jag snett så känns det som jag sitter rakt. 😂

#6
💎️ Skrivet av: Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Datum: 10 Februari 2021
Klockan: 21:18:20
Bloggen: http://www.saramadeleine.se

Jag tänker att det är ganska logiskt ändå att det blir "fel" för dig. Din kropp får sig ju en chock just nu den ska lära om att sitta i en ny position. Jag tänker att det säkert tag någon månad innan musklerna godkänner detta som normalt.


#7
💎️ Skrivet av: Jessi

Datum: 10 Februari 2021
Klockan: 22:48:11
Bloggen: http://nouw.com/fighterwomen85

Så kul att få något nytt 😃 Får du träningsvärk i kroppen. Så är det för att inte din kropp är van att sitta som man ska sitta 😊. Permon var ju snygg. Kul med lite finesser med 😃.

Regnbågs färgerna är ju fina. Så kör! 😊


#8
💎️ Skrivet av: DianaSaelöen

Datum: 11 Februari 2021
Klockan: 07:30:26
Bloggen: http://nouw.com/fibrolivet

Men så underbart att du äntligen fått den nya stolen - kan tänka mig att det blir som träningsvärk i kroppen den första tiden eftersom kroppen tvingas till en mer ovan ställning

jag tycke absolut inte att den regnbågsfärgade är too much - tvärtom - helt perfekt!!!


#9
💎️ Skrivet av: Marie

Datum: 11 Februari 2021
Klockan: 11:41:53
Bloggen: http://sweetwordsbymirre.com

Det tar ju säkert en tag för dig att känna av omställningen och det ser ju ut som en rikgigt bra permomil. Hehe ja det var en färgstark en, men jag tycker den är charmig,
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️
🏳️‍🌈 ❤️ 🧡 💛 💚 💙 💜
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: