Idiotiskt eller är jag bara skadad av alla ord?


Måndag
16.52
Födelsedagsmiddag några veckor efter en födelsedag blev det igår & bio. M fyllde år början av augusti & jag bjöd på Pinchos & bio. Det var så sjukt gott som vanligt. Alltid gott där.
 
 
 
Sen blev det bio. Vi såg Candy man. Tyckte den va helt okej fast slutet sög & den var ganska töntig. Kanske låter lite ologiskt men ja. M tyckte inte om den. Känns som att alla bio vi har varit på har han inte tyckte om nån. Haha! Vi har inte samma filmsmak om man säger så.
 
Försöker ge mig på vloggandet men det är så sjukt jävla ovant. Känner mig uttittad typ. Prata med en kamera? Men jag försökte idag. Det säger emot varandra detta men - jag älskar att redigera i Final Cut pro men är blyg & hatar att se & höra mig. Går inte jättebra ihop. Ni som vloggar hur kommer ni över det? Bara att fortsätta?
 
Häromdagen va det en knepig grej som hände min Verklighet.
Jag vet inte om jag är skadad av alla dumma / korkade kommentarer jag har fått under mitt liv. Men jag satt i trappuppgången. I permobilen. En man & hans hund ska passera mig. Hunden nosa lite men inte så det var märkvärdigt & hunden stannade inte. Men nosa lite snabbt.
Då sa mannen till hunden:
"Ja har du sett vilken konstig grej!"
Asså? Jag vet inte riktigt va jag ska tänka. Antingen är folk så klantiga & korkade eller inte. Jag har svårt att tro att om det hade stått en barnvagn eller liknande så hade dom där orden inte sagts. Det är var jag tror men när jag berättade för M sa han att han trodde att det skulle hända. Han har hört det. Men jag tyckte det va en sjukt klantig kommentar.
& av min upplevelser i livet så, även om just han kanske inte menade så som jag tolkade det så har folk förr klart & tydligt tyckt att jag & hjälpmedel är "konstiga", "udda", "ingen vanlig människa", "inget vanligt". Jag är rädd för människan. Rädd för mänskligheten.

#1
❄️ Skrivet av: Amanda

Datum: 31 2021
Klockan: 01:53:20
Bloggen:

Jag vloggar och ja i början är det jobbigt att höra sig själv. Lite pinsamt men det blir bättre. Idag bryr jag mig inte alls när jag redigerar. Men fortsätt ja, det är så du vänjer dig :)

#2
❄️ Skrivet av: Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Datum: 31 Augusti 2021
Klockan: 05:52:08
Bloggen: http://www.saramadeleine.se

Så trist att filmens slut inte tilltalade dig. Men mysigt med middag och firande. Det är ju alltid trevligt.

Får hoppas det löser dig för dig med alla tankar kring rörligt material då.


#3
❄️ Skrivet av: Mina

Datum: 31 Augusti 2021
Klockan: 07:14:03
Bloggen: http://Minasvarld.nu

Väldigt onödig kommentar och ibland kan man bli rädd för hur människor är. Många vwt verkligen inte hur de ska bete sig.
Hoppas du kommer igång med vloggandet.

Svar: Håller med, en del människor är så korkade. Dom borde lära sig att tänka först & hitta den där spärren & komma på att det nog är korkat att säga det jag tänker
soclosedecember.nu


#4
❄️ Skrivet av: Jessifri85

Datum: 31 Augusti 2021
Klockan: 09:00:45
Bloggen:

Så trevligt att äta på Pinchos sen gå på bio. Tråkigt att killen inte gilla filmen.

Det är nog en sån där grej som man bara måste komma över om man vill vlogga. Jag skulle vilja göra små videos på IG. Men vågar inte.

Det var ju en sjukt konstigt kommentar. Fattar inte hur folk tänker ibland. Många säger nog saker innan dem tänker. Synd att man inte alltid har något att säga när man får såna där ord på sig. Så att man sätter denm på plats 😊

Ta hand om dig❣️

Svar: Precis det är synd att man inte är lika rapp i käften & säger nåt spydigt tbx. Jag blir liksom låst, paff, liksom att det finns människor till allt
soclosedecember.nu

#5
❄️ Skrivet av: Amanda

Datum: 31 Augusti 2021
Klockan: 09:53:33
Bloggen: http://gravatar.com/malmflod

Men gud vad trevligt att gå på pio och pinshos <3 väldigt sjuk komantar fattar inte hur folk fungerar :D


#6
❄️ Skrivet av: corkystyle

Datum: 31 Augusti 2021
Klockan: 12:07:24
Bloggen: http://www.corkystyle.se

Ibland kan människor vara så klantiga med sina kommentarer. Ibland önska man att folk tänkte till innan de sa något speciellt om det är en annan person där. Styrkekramar!❤️

Svar: Tycker jag med. Fattar inte hur folk kan bete sig ibland alltså. Kram ❤️
soclosedecember.nu
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: