Gamla bilder, svara mig tack & tidsuppfattning


Söndag
12.51
Hittade gamla bilder på mig i datorn när jag förskte rensa den. Gjorde collage av det för jag vill slänga dom fast ändå inte. Då tiden va då jag inte mådde bra alls. 
 
 
Då hade långt hår. Saknar det fast ändå inte. Har så sjukt tjockt hår & det va varmt & tovigt. 
Här var jag väl 22-23 runt där. Hade flyttat hemifrån. Min egna lägenhet i bakgrunden.
 
 
 
Tog sjukt mycket bilder som jag egenligen skäms för men det är / var ju en del av mig & mitt mående.
 
 
Bilden över där jag har massa toffsar i håret var när min elva år yngre syster ville hålla på med mitt hår.
Fin frisyr va? Hahaha. Bilden bredvid & över är i mitt gamla rum hos familjen.
 
 
Sjukt långt hår !!!
 
 
Lite varianter av frisyr & mående.
 
Vill verkligen veta hur ni gör ang. gruppen på facebook Social media support & share group.
Ska man trycka på gilla på facebook eller på inlägget på bloggen? Både och? Spelar ingen roll? Svara mig gärna. Blir lite förvirrad när det sägs ändra på reglerna & nån annan säger att det inte spelar nån roll. Hur gör ni?
 
Fattar inte min tidsuppfattning riktigt. T ex mamma & Syster var här i onsdags. Det är ju bara några dagar sen ändå känns det konstigt nog längesen. Vet inte om det beror på att jag hatar att säga hejdå. Mot M är det ju annorlunda för jag tror att varför jag inte känner så med honom är ju att han kommer ju hem varje dag. Men när jag som nu träffade familjen så jo, jag vet ju att vi ses igen men jag har liksom ingen koll på när var & hur. Känner nån igen sig i detta? Eller är det min separationsångest som drar ner mig totalt. Börjar snart bli vår här nere & snart blir det ju sommar tyvärr & då mår jag inte så bra.

#1
❄️ Skrivet av: Anonym

Datum: 18 2021
Klockan: 17:44:15
Bloggen:

Ja, du hade några olika frisyrer. Jag kan relatera mig till dig. Jag tog med selfi som ung. Tyckte då att dem va fina. Idag, så undrar jag över bilderna 😅.

Kommer jag ihåg. Så gillar jag inlägg på bloggens sida. Men jag trycker på Gilla knappen i dagens tråd. Gör det för min skull. Hålla reda på om man har kommenterat hos alla 😊

Separations ångest har jag med. Först var det när jag & sambon skildes ifrån varann. Så vi hade distans förhållande. Nu har jag det till min familj. Det har blivit bättre ju mer tiden går. Men jag ångrar inte avståndet 😊.
Jag tror för min del. Att det är att jag är så familje kär. Sen att man vet inte när man ses nästa gång. Å var & hur.

Tråkigt att du inte mår bra under vår sommar halvåret.
Kram❣️

#2
❄️ Skrivet av: Madde

Datum: 18 April 2021
Klockan: 20:29:32
Bloggen: http://www.nouw.com/madelena

Tillhör väl åldern lite med selfies och massa frisyrer tänker jag,.Försöker gilla, men med wordpress strular det för mig. Något gammalt konto som hänger med.


#3
❄️ Skrivet av: Snabela

Datum: 18 April 2021
Klockan: 22:06:20
Bloggen: http://nouw.com/snabela

Det jag brukar göra med gruppen är att jag går in i varje inlägg i dagens blogg och kommenterar ett inlägg i varje blogg, sen trycker jag gilla knappen.
Du har haft många olika frisyrer, du passa i alla tycker jag.


#4
❄️ Skrivet av: Rebecca

Datum: 18 April 2021
Klockan: 22:22:46
Bloggen: http://nouw.com/beccxans

Jag trycker på gilla inne på bloggen och sedan lämnar jag en kommentar. Det gör jag för att höja statistiken på bloggen jag läst.
Efter det trycker jag på gilla på kommentaren i inlägget på Facebook, bara för att jag själv ska komma ihåg var jag har kommenterat.


#5
❄️ Skrivet av: corkystyle

Datum: 18 April 2021
Klockan: 22:52:47
Bloggen: http://www.corkystyle.se

Jag gillar inlägget på bloggen. Men jag tror jag och många gillar också på facebook för att komma ihåg vilken man har kommenterat hos.
Jag har också sådana bilder från där jag inte mår bra. Men du passar i de olika frisyrerna .


#6
❄️ Skrivet av: Marie

Datum: 18 April 2021
Klockan: 22:59:56
Bloggen: http://sweetwordsbymirre.com

Roligt att se tillbaka på sig själv och titta p gamla bilder jag hade också jättelångt hår förr och mitt är också jättetjockt. Vår tös hon har också fått samma tjocka hår och nu håller hon på att spara ut det och då blir det än tjockare känns det som.

Alltid fint med långt hår, men jag trivs aldrig det då jag har det


#7
❄️ Skrivet av: Sandra Jönsson

Datum: 19 April 2021
Klockan: 08:26:37
Bloggen: http://livetmedsandraj.se/

Jag tycker coronakrisen förvränger tiden för mig. Lever en begränsad tillvaro och tappar därför greppet om dagarna. Allt känns väldigt långt borta men nära ändå, motsägelsefullt nog. Kan det vara så för dig med? (Jag tänker på det du skriver i blogginlägget om att du inte har riktig koll på när, var och hur.)

Vad fint att du fick träffa delar av din familj i går. Jag drabbas också av saknad, även om det bara går någon dag mellan att vi i familjen ses. Kan halvt längta ihjäl efter mina syskonbarn.

Coolt att kunna se tillbaka på sig själv och alla sina frisyrer. Jag är skraj för selfies och har av den anledningen inte fotat mig själv genom tiderna. Har därmed inte heller några bilder att spåra min egen utveckling med.


#8
❄️ Skrivet av: Hanna Karlsson

Datum: 12 Maj 2021
Klockan: 11:00:45
Bloggen: http://hannafialotta.blogg.se/

Jag är nostalgisk med bilder, har svårt att göra mig av med bilder. Nu har jag iallafall kommit så långt att jag inte behöver ha x antal selfies eller spara suddiga bilder. Men det är svårt. Ett år var riktigt jobbigt så bilder från det året mår jag alltid dåligt när jag ser dom. Men jag vill ändå ha de kvar.
Jag gillar på bloggen för att hjälpa bloggaren men så gillar jag också på Facebook för att ha koll på vilka bloggar jag kommenterat. Det viktigaste är gillningen på bloggen, fb är mindre viktigt annat än för din egen skull.

Svar: Aha just det så va det, att hjälpa bloggen uppåt
soclosedecember.nu
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: