❄️ Hur viktigt är det känner du? ❄️


Torsdag
17.09
Mardrömmar igen. Sen ska det ju naturligtvis handla om min syster. Varför kan det aldrig vara fina drömmar istället?
 
Mormor dyker upp i tankarna på dagarna. Total vägrar att radera numret till hemmet där dom bodde. Morfar finns kvar men jag hade inte sån kontakt med honom på samma vis som mormor. När mormor kunde se & var pigg så var det typ alltid hon som svarade i telefonen.
 
 
Jag vill ringa till mormor nu.
 
Blev arg idag. Eller ni vet ledsen, tårar - När jag är arg så gråter jag. Jag kan inte bli arg! Jag vill kunna bli arg i stället för att tårar kommer. Det är så jävla fuckt irriterande.
Nån behandlade mig pissigt igen - hade aldrig hänt om jag inte satt i permobilen kan jag ärligt säga - jag menar om jag var fullt gående hade det aldrig hänt. Jag körde inte alls fort ändå tyckte Herr Dumhuvud att jag "körde för fort" & jag kunde ju "ha kört på honom" medan HAN sprang rakt ut bakom ett hörn & nästan på mig. Han är trevlig mot andra men mig är det tydligen problem med att vara trevlig emot.
Hade möte med J om detta för jag blev lack. J höll inte med honom. Utan J tyckte att jag "sköter" mig. Kör inte för fort, kör inte på någon, inte ens när det är mycket folk i butiken.
Fick veta att han ändå inte skulle få vara kvar på grund av hans beteende mot allt & andra. En gång hörde jag han gå snabbt igen & sa högt om nån som inte hörde just då: "Den där jävla fittan"
Hans sista dag i morrn. Så J frågade mig hur viktigt jag tyckte det var att ta upp det med honom. Han hade tydligt fått mycket skit denna vecka. Så det kändes lite meningslöst att dom skulle ta upp det med han men ändå. Fast ändå så ville jag att det skulle tas upp bara för att han inte ska tro att det är okej det han gjorde. Rätt åt han men aja. 
Jag blir så lack när någon hackar på mig på grund av mitt "handikapp/rörelsehinder" (fy fan va jag hatar dom orden) För jag menar han skulle ju aldrig gjort såhär om jag råkade GÅTT in i honom. Han har krockat med gående på jobbet & då säger han ursäkta. Så hur ska jag inte ta detta personligt?
 
Nån mer som blir ledsen istället för arg? Det är så frustrerande.

#1
❄️ Skrivet av: Josefine

Datum: 29 2018
Klockan: 18:07:31
Bloggen: http://www.nouw.com/lovejozzi

Gud va tråkigt o höra. Ger dig styrkekramar 💞

Svar: Värmde 💞
soclosedecember.nu


#2
❄️ Skrivet av: Bella

Datum: 29 November 2018
Klockan: 18:34:48
Bloggen: http://bellisz.se/

Usch låter inte alls som en bra dag.

Svar: Nej precis. Usch för vissa människor asså
soclosedecember.nu


#3
❄️ Skrivet av: Therese Carlsson

Datum: 29 November 2018
Klockan: 19:21:36
Bloggen: http://www.nouw.se/2barnsmammaochfru

Ibland kan jag bli ledsen istället för att bli arg. Det där låter som att han inte mår så bra med sig själv att han är väldigt bitter. Låter inte kul men jag hoppas det blir bättre

Svar: Det gör han inte men jag vill inte ta skit från han för det. Han får sluta som tur är
soclosedecember.nu
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


Din kommentar:
(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖