𝄞 Själsligt sliten 𝄞


Tisdag
18.07
Hänt en del, eller ja, känns så när man inte kan hantera känslor.
Kameran åkt i golvet - köpte en ny men segt ändå.
Jag ramlade i duschen för några v sen. Tur att M va hemma när det hände, för jag hade inte larmet på mig. (o ja jag har larmet på mig när jag är ensam)
M tryckte på larmet som dessutom inte funkade. Så det hade inte hjälpt om jag hade haft det på mig på armen. M fick hämta min telefon medan jag låg där så jag kunde ringa, dom sa att dom hade problem i Skåne runt där jag bor med larmet. Anledningen - ingen aning varför. Hur som helst jag sa att jag hade ramlat i duschen. Dom frågade om jag hade skadat mig typ om jag slagit i huvudet ett blödde nånstans men som tur var gled jag ner så jag slog mig inte. Låg där som kändes som en evighet. M pratade mig lite medan vi vänta. Det kom till slut två personer. Kvinnor som tur var. Tillräckligt förnedrande att va naken inför främmande människor. Hjälpte mig upp till rullstolen. Sen gick dom. Jobbigt med vän också som jag tror jag har förlorat. Nåt har hänt men jag får inte veta nåt. Inte ens om jag gjort nåt. Inte ett enda ord från människan.
Är person en vän då överhuvudtaget som inte hör av sig?
Jobbigt med andra, privata saker som har hänt. 
Kan man va sliten i själen? I så fall är jag det till 200%. Om jag hade haft ett jobb under denna tiden så hade jag inte orkat gå dit. Känns verkligen som att jag är sliten i själen eftersom jag absolut inte kan hantera känslor.
Va hos psykologen första gången ju som jag skrev sist. Hon var känslokall men det var ju första mötet men ändå. Är orolig. Fattar inte varför jag har fått Borderline med tanke på va det innebär för känslokaos man jag har o som det beskrivs om Borderline.
Ska ha tel möte med läkare om medicin om några veckor om medicinerna. Ändra? Höja? Vet inte.
Vet ingenting. Inombordskaos.
Hittade ett massageställe i närheten. Gick dit. Kille naturligt vis. Lite jobbigt med han brydde sig inte - det är ju hans jobb. Bara jag som hatar min kropp.
Han sa att jag var stel. Ska dit på torsdag igen. 

#1
💎️ Skrivet av: Madde

Datum: 4 2023
Klockan: 19:05:56
Bloggen: http://madelenas.com

ja man kan vara slutkörd i själen. Så mycket värre, då det är mycket svårare att vila sig ur. Tråkigt då du inte kände förtroende för psykologen. Så viktigt att man gör det.


#2
💎️ Skrivet av: Hannas krypin

Datum: 5 April 2023
Klockan: 07:25:40
Bloggen: http://hannaskrypin.se

Oj vad mycket som hänt. Jobbigt att du ramlade och vad jobbigt att larmet inte fungerade. Tur att M var där. Jag tror absolut att man kan känna sig sliten i själen. Ibland blir det bara för mycket.


#3
💎️ Skrivet av: Anonym

Datum: 5 April 2023
Klockan: 09:02:18
Bloggen:

Hoppas hoppas att du snart får må bättre. Kan du dela dina tankar och känslor med M? så att du inte är helt ensam med dem. Men som alfons åbergs pappa säger. En sak i taget och allt har sin tid. Stressa inte och ta hand om dig så läker du

Svar: Tack. Nej det är det jag inte kan. Vissa saker kan jag säga men inte allt
soclosedecember.nu

#4
💎️ Skrivet av: Michelle

Datum: 5 April 2023
Klockan: 10:47:44
Bloggen:

Nej men stackare. Obehagligt o lärarlag så där. Tyur du hade klockan el larmet på dej. Förstår att det måste ha känts jobbigt i duschen men dem är ju där för o hjälpa 🥰 styrke kram

#5
💎️ Skrivet av: corkystyle

Datum: 5 April 2023
Klockan: 11:41:56
Bloggen: http://corkystyle.se

Otur att larmet inte fungera när du behövde det. Tur att M fanns där. Hoppas det känns bättre med psykologen när du träffar den nästa gång. Jag har själv haft borderline så känner igen det du skriver. Ibland vet man inte varför man får en diagnos utan att det är bara acceptera att man har en diagnos som förklarar hur man mår och känner sig.


#6
💎️ Skrivet av: Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Datum: 5 April 2023
Klockan: 18:45:35
Bloggen: http://www.saramadeleine.se

Fy då för att ramla. Sedan hemskt hur du känner dig på insidan.


#7
💎️ Skrivet av: fighterwoman85

Datum: 6 April 2023
Klockan: 09:27:15
Bloggen:

Oj. Tillomed jag skulle bli dränerad av energi. Om allt det hände mig med. Ofta kommer inte en negativ ensam 😕. Hoppas att det vänder snart för dig ❤️.
Hoppas att du & din vän förenas. Ge henne lite tid. Om hon inte hör av sig. Så tycker jag att du inte ska lägga mer tid på henne. Men du ska göra det som du känner är bäst för dig.

Glad Påsk 🐣🌷☀️
Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️
🏳️‍🌈 ❤️ 🧡 💛 💚 💙 💜
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: