Känslan av att hoppas till hopplöshet


Blogginlägget innehåller länk
Onsdag
19.17
Ljudboken är klar ni av min bok. För er som vill lyssna på min självbiografi Genomskinlig grå så finns den att lyssna på på min Youtube.
Kommentera gärna nån gång vid kapitlen va ni tycker om det som berättas. 
Jag blev rätt trött i slutet på att tala in faktiskt men jag älskar fan att klippa & hålla på i Final Cut Pro.
 
Går rätt bra att sälja böcker på Bokbörsen. Tycker det är kul. "Mina" speciella självbiografier jag läst ut går bra att sälja har jag märkt. Tycker det är kul & lägga i påse & posta till en främling som vill läsa just dom böckerna jag har läst.
 
Var till Akademibokhandeln idag & pratade med nån där om att ev jobba där.
Hon säger ju bara det hon är orolig för att vissa saker inte kommer funka p.g.a. trappa inne i affären (ingen trappa in till affären) där dom har personalrum. Alla jag berättar sånt här för tänker att då får dom hitta på en lösning men jag känner att det är en rakt käftsmäll som LIVET ger mig, inte personen som berättar sin oro. Asså tänker er själva. Ni kan inte ställa er upp & gå & ni vill så sjukt gärna jobba/hälsa på på ett ställe men har trappor & ingen hiss. Tror inte folk kan känna den känslan fullt ut som inte sitter i rullstol eller permobil. Hon sa fortfarande inte absolut inte men dom håller på med åt va det ni var & hon sa att vi skulle försöka vid årsskiftet. Ännu mer väntan.
 
Känns bara så sjukt jävla hopplöst även om hon inte sa helt & hållet nej.
 
Fixade lite häromdagen i bokhyllan.
 
 
Ringde på dörren igår kväll. Det va Syster. Roligt! Känns lite konstigt fortfarande att hon kan dyka upp. Van att hon bor i en annan stad. Haha.

#1
❄️ Skrivet av: Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Datum: 15 2021
Klockan: 20:54:13
Bloggen: http://www.saramadeleine.se

Tycker nog det låter som en dålig ursäkt? Jag hade inte ens känt mig som jag velat jobba där om någon sagt så till mig. Finns det inga andra platser?

Svar: Tycker jag med faktiskt nu när jag tänker efter. Det hade varit okej med i en affär som typ Åhléns också. Måste ju jämt tänka på om det finns trappor in till affären eller inte. Finns en del antikvariat i staden men dom affärerna är små & ALLA har trappor in till sig.
soclosedecember.nu


#2
❄️ Skrivet av: Snabela

Datum: 15 September 2021
Klockan: 21:26:19
Bloggen: http://nouw.com/snabela

Kan förstå att vissa saker är jobbigt att utföra när man sitter i rullstol/permobil. Det är så mycket som man tar för givet när man inte använder sig nåt utav dessa saker. En person som inte använder sig utav rullstol/permobil kan ha det svårt att sätta sig in i problematiken med trappor och andra saker som ställer till det för dessa människor.

Svar: Ja, det är frustrerande & ja, jag förstår att det kan va vara svårt att sätta sig in i. Det är därför jag har skrivit en självbiografi & gett ut den för jag vill att folk ska försöka öppna sitt sinne lite & inte vara så fyrkantiga.
soclosedecember.nu


#3
❄️ Skrivet av: Mirre

Datum: 15 September 2021
Klockan: 22:29:37
Bloggen: http://sweetwordsbymirre.com

Vad roligt att man kan lyssna på din bok som ljudbok nu och great att plocka det bättre i hyllan, det blir ju som oftast alltid till det bättre


#4
❄️ Skrivet av: Malin Moen

Datum: 16 September 2021
Klockan: 06:47:33
Bloggen:

Det är verkligen tungt och allt känns skit när livet ger hårda smällar. Tycker inte alls om hennes oro; utan låter mer som en dålig ursäkt. Som ovan kommentaren påpekade!) Hoppas verkligen du hittar en annan arbetsplats du kan trivas bättre hos! 🙁♥️ Kommer absolut vilja läsa/lyssna på din bok. Att den finns som hörnor är perfekt för dem som har svårt att koncentrera sig med läsa bok för hand.

#5
❄️ Skrivet av: Hannas krypin

Datum: 16 September 2021
Klockan: 07:33:22
Bloggen: http://hannafialotta.blogg.se

Måste verkligen lyssna på din bok, är så nyfiken. Så tråkigt att få en sådan kommentar. Är det just bokhandel du vill jobba i eller kan det finnas andra alternativ.

Svar: Fint att höra att du vill lyssna på min bok. Ja det är ju helst böcker men det hade varit okej med i en affär som typ Åhléns också. Måste ju jämt tänka på om det finns trappor in till affären eller inte. Finns en del antikvariat i staden men dom affärerna är små & ALLA har trappor in till sig.
soclosedecember.nu


#6
❄️ Skrivet av: Mina

Datum: 16 September 2021
Klockan: 08:06:51
Bloggen: http://Minasvarld.nu

Svårt att sätta sig in i den situationen. Hoppas verkligen det löser sig till det bästa för dig med jobbet.


#7
❄️ Skrivet av: Anonym

Datum: 16 September 2021
Klockan: 10:27:42
Bloggen:

Men gud vad kul att man kan lyssna på den bok som ljudbok det måste jag kola in :)

#8
❄️ Skrivet av: Jessifri85

Datum: 16 September 2021
Klockan: 12:45:16
Bloggen:

Du får nog skicka länken igen till din youtube. Därför att den har kommit bort u min mail. Tyvärr 😞.

Dom har inga ramper att använda till personal rummet? Eller prata med en arbetsterapeut på AF & hör med dem. Men jag förstår att det är tråkigt att höra såna ord ❤️. Det är inte första eller sista gången. Tyvärr.

Det man inte har varit med om kan man aldrig sätta sig in i hur det är. Jag är lite insatt i det & kan förstå lite. Men inte helt ändå.

Kul att systern kom & hälsa på 😃

Ta hand om dig & ha det så fint❣️

Svar: Vet inte om AF eller FK kan bidra med nåt, tror i & för sig att dom gjorde det på mitt förra jobb med handtag vid toalettstolen. Får se om dom kan lista ut nåt som alla går med på. Nä jag vet att det inte är sista gången men det gör lika ont & är frustrerande varje gång.
soclosedecember.nu

#9
❄️ Skrivet av: Alexandra

Datum: 17 September 2021
Klockan: 05:25:04
Bloggen: http://nouw.com/alexandrastrom

Tycker det låter mer som en dålig ursäkt för att inte anställa dig? Ge inte upp, du fixar det här!! 🤍

Svar: Tycker jag med. Vissa är så fyrkantiga.
soclosedecember.nu
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: