Kommer inte tillbaka


Onsdag
09.35
Som jag kanske skrev i förra inlägget så har vi varken haft internet eller tv på nån vecka. Till & från men mest från om man säger så. Vi trodde först att det var vårt det var fel på, M åkte iväg & köpte ny nätverkskabel ifall det var den som var problemet men det var det inte. Igår mötte jag grannen som bor bredvid oss & jag frågade om deras nät funkade & han sa nej. Så det verkade vara hela huset. Mötte också ett annat par grannar som bor över oss & dom hade inte kunnat titta på tv. Så det verkade ju som att det var HELA huset som fick problem. Det var ju inte elen som tur var för hissen & lamporna i lägenheterna & i trappuppgången funkade. Hur som helst så verkar det som att dom har åtgärdat det nu & förhoppningsvis så händer det inte igen under dagen. M sa att jag skulle höra av mig till honom om det lägger av igen. Många grannar tror jag som ringt & berättat. Inte bara vi. Det ligger ett exakt likadant hus untill oss. Vet inte om dom råkade ut för samma sak. Kommer inte ihåg var svaret var. Men tror dom hade problem också.
 
Fått veta att min frisör inte kommer komma tillbaka. Sjukskriven först men hennes rygg vill inte komma tillbaka & vara som förut. Gillade ju henne :( Har gått hos hennes mamma (ja, dom jobbade på samma salong) men när jag var där i lördags berättade hon att hon skulle sluta också. Så tråkigt. Det finns en till kvinna på salongen & en gång när hon skulle färga mitt hår, reagerade min hårbotten extremt mycket. Kändes som att huvudet brann. Gjorde så ont. Färgen hann inte fästa då jag inte pallade sitta i en halvtimme eller va det var. 20 min. Fick reda på sen att hon kommer från ett annat märke & använder ett annat på allt alltså inte det jag har haft innan. Dom tror att det berodde på det. Hon som slutar jobbar året ut sen byebye. Hinner gå till henne 1 eller 2 gånger till innan det tar slut där, måste komma ihåg att fråga va den andra använder för märke, innan jag är tvungen att hitta en ny salong....som inte använder det märket & som inte har trappor........ Dom jag gör naglarna hos har en frisör också kom jag på. Kanske ska fråga där nästa gång jag ska göra naglarna....
 
I helgen ska vi på 40årsfest för min kusin A som fyller 40. Blir säkert ett inlägg om det efteråt. & inlägget om hur jag & M träffades kommer senare tror jag.

#1
❄️ Skrivet av: Madde

Datum: 9 2020
Klockan: 11:21:51
Bloggen: http://www.nouw.com/madelena

Vad surr med internetet. Dom borde ha informerat om det då fler blivit drabbade. Det där med färg kan ju vara så känsligt. Min frisör använder redkens produkter och dom funkar på mig.


#2
❄️ Skrivet av: Therese Carlsson

Datum: 9 September 2020
Klockan: 11:52:52
Bloggen: http://www.nouw.com

Vad tråkigt med internet 😯.. Men härligt att vara på 40 års kalas 😊


#3
❄️ Skrivet av: Fröken Rödlök

Datum: 9 September 2020
Klockan: 16:17:15
Bloggen: http://www.frokenrodlok.se

Det är så jobbigt och tråkigt när sådant försvinner. Nu förtiden fördriver man ju mycket av tiden både framför datorn och framför tvn, så när det inte funkar blir man lite knäpp.


#4
❄️ Skrivet av: Madde

Datum: 9 September 2020
Klockan: 20:04:10
Bloggen: http://www.motherandwife.se

De verkar vara många som har problem med sitt internet. Vad roligt att ni ska på fest


#5
❄️ Skrivet av: charlottelinden.se

Datum: 10 September 2020
Klockan: 00:13:37
Bloggen: http://charlottelinden.se

Men usch, så tråkigt med frisören :( Det är faktiskt inte lätt att hitta en frisör man känner sig trygg med!


#6
❄️ Skrivet av: Tess

Datum: 10 September 2020
Klockan: 01:54:42
Bloggen: http://Blondinas.se

Jag fixar alltid håret själv hemma för litar knappt på frisörer längre :( Så jag valde den vägen o vet vad mitt hår pallar av o inte o vilket märke ja ska köra. Hoppas att du hittar en frisör du gillar o trivs med som gör de du önskar osv :) Hatar den där brännande känslan minns jag körde en ljusbrun färg på ett ex hans hårbotten fick såna vidriga skorpor de brände i hårbotten o de tog en vecka tills de blev bra igen :( minns dock inte vilket märke de var


#7
❄️ Skrivet av: Ida

Datum: 10 September 2020
Klockan: 11:12:23
Bloggen: http://www.corkystyle.se

Så tråkigt att din frisör ska sluta. Speciellt när du hittat någon du verkligen gillar. Hoppas du hittar någon ny du gillar.


#8
❄️ Skrivet av: Jessi

Datum: 10 September 2020
Klockan: 11:22:57
Bloggen: http://https://fighterwomen85.se

Ååå vad drygt att inte ha någon tv eller nät som funkar. Sen att ni går & köper en kabel. Sen visar det sig att det inte bara är hos er. Utan i hela ert hus.
Att byta frisör salong kan för mig va ganska jobbigt. För man sitter ju ändå där i några timmar.
Jag önskar dig ett stort lycka till!! Med frisör projektet 🙂


#9
❄️ Skrivet av: Silverblomma

Datum: 13 September 2020
Klockan: 19:26:15
Bloggen: http://www.nouw.com/silverblomma

Jobbigt när folk man tycker om blir sjukskrivna, man vill ju jättegärna ha dom man tycker om, särskilt när man ska klippa sig..hoppas du får någon ny som är lika bra
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖

Din kommentar: