❄️ Upp&ner-vecka ❄️


Blogginlägget innehåller länk
Tidsinställt inlägg
Lördag
00.00
Första vecka efter semester är aldrig rolig. Men denna va väldigt upp & ner. Eller rättare sagt - snällt folk / klantigt folk / knepiga folk. Jag visste inget om hur mina kassatimmar skulle finnas under sommaren eller inte. Men jag va så inställd på att inte stå under sommarn eftersom sommarjobbare / praktikanter brukar gå före. Helt plötsligt stannade chefen & sa till mig att jag skulle stå. Gjorde mig inget men blev förvånad.
Kunderna har inte förändrats om man säger så. Konstiga & otrevliga. Va en äldre kvinna som frågade efter en viss bokserie & sa att vi inte hade, sen gick hon till en annan på bokavdelningen & fråga efter samma. Slutar inte där utan hon stoppa ALLA som hade en E-hjälpen t-shirt & frågade samma sak. Om & om & om igen. Tror att hon inte riktigt va vid sina sinnes fulla bruk om man säger så. På vilket sätt det nu var. Vi visste inte va vi ska göra vid såna tillfällen. Skulle vi säga till vår chef? frågade vi varann. Hur som helst gav hon sig äntligen av.  
Träffade en tjej igår som har jobbat där en kort stund men hon va så lätt att snacka med. Hon som fick köpa min bok där när vi stod i kassan ihop för några månader sen.
Fick sån fin respons av henne. Att hon gillade den verkligen. Sen frågade hon om en mer böcker från en författare & undrade om vi hade dom. Jag visade henne vart dom stod & hon va glad.
 
Innan min bok blev i fysisk form gick jag till Akademibokhandeln & pratade med en tjej & undrade lite om format (det va innan jag visste att det va bara pocket jag fick välja). Hon lät intresserad & nyfiken. Tänkte framförallt gå dit för att visa att den finns på riktigt nu men också ifall dom är intresserade av den. (Jag vet inte hur sånt går till & ja, jag vet nej får man men det skadar ju inte att visa henne den.)
Jag såg henne en annan gång ute men hann inte. Nu har hon semester. Denna vecka som kommer också men sen ska jag gå dit. Ja, jag kunde ha sagt det till kollegerna också men jag tänkte eftersom jag hade pratat med henne. Hon kanske kommer ihåg. Har beställt en del böcker så ska ändå dit & hämta när jag fått sms:en. 
 
Har inte testat vlogga än men jag lekte en del i iMovie i veckan & la upp mina låtar jag skrivit. Dock utan röst men med text. Kolla gärna alla 3 här.
 

#1
❄️ Skrivet av: Diana

Datum: 1 2020
Klockan: 10:04:09
Bloggen: http://nouw.com/dianalowegren

Jag håller med! Första veckan efter semestern är värst. Man hade nästan behövt börja jobba på halvtid eller nåt. Fasar själv för min första vecka... Vad roligt att din bok blivit populär! Grattis till det! 🤗


#2
❄️ Skrivet av: charlottelinden.se

Datum: 1 Augusti 2020
Klockan: 21:24:01
Bloggen: http://charlottelinden.se

Trist med otrevliga och krångliga kunder! Jag jobbade i kundtjänst tidigare så jag vet PRECIS hur det är. Jag körde alltid på "kill them with kindness" och lyckades för det mesta vända över de flesta till slut, men det tar ju absolut energi.


#3
❄️ Skrivet av: Amanda

Datum: 1 Augusti 2020
Klockan: 23:30:38
Bloggen:

Nej första veckan efter lov eller semester är alltid jobbigt. Ska kolla in din youtube. Kul att du börjat lägga upp lite där oavsett vad det är :)

#4
❄️ Skrivet av: Orsakulla mamma vid 20 dalaliv, finporslin & pudelliv

Datum: 2 Augusti 2020
Klockan: 01:13:59
Bloggen: http://www.saramadeleine.se

Kul med det kring boken och bokhandeln. Hoppas att du får tag på henne sen. Kan du ge ut boken i annat format med?


#5
❄️ Skrivet av: Tess

Datum: 2 Augusti 2020
Klockan: 03:13:52
Bloggen: http://https://blondinas.se

Förstår frustrationen med knepiga kunder å de :/ o ja förstår de känns tungt efter semestern så där de gjorde de för mig med sen blev man sjuk med :( så jäkla typiskt.


#6
❄️ Skrivet av: Amanda

Datum: 2 Augusti 2020
Klockan: 11:02:01
Bloggen:

Kul det där med boken? Kommer den att komma ut som ljudbok nån gång? Jobbigt med sådan kunder

Svar: Tyvärr inte va jag vet just nu.
soclosedecember.nuDitt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


Din kommentar:
(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌ 🍓 🎀 💔 ❣️ ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🌹 💋 🔊 🎧 🎶 🎵
❄️ ⛄ 🎄 🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖