❄ 𝄞 Nätter 𝄞 ❄


Söndag
22.21
Vi åker till Göteborg i morrn för att min lillasyster tar studenten på tisdag. Grattis älskling! Minns när jag tog den. Jag var så sjuk. Satt på akuten dagarna före eller dagarna efter. Hade fått någon halsgrej som inte bara var förkylning. (Du kanske kommer ihåg va det hette mamma?) Fy fan va hemskt det var. Halvt avdomnad av mediciner & djävulskt ont i halsen. Kunde knappt svälja. Den 29 maj var det 11 år sen.
Folk frågade mig om jag hade velat göra om det. Folk svarar lite olika själva på den frågan. Jag svarar ja fast utan halsont & jag hade säkert lite feber. Det var fan asdrygt. Nä usch.
 
 
Är det någon mer än jag som blir förbannat trött på dagarna på somrarna? Någon som blir sjukt pigg på nätterna? Det spelar ingen roll om jag lyckats sova på nätterna. Kroppen vill sova ändå på dagarna. Sen aspigg på nätterna. Somnar inte förrän 03. Eller vaknar vid 04. Älskar nätter. Jag klarar inte av sommardagarna.

#1
Skrivet av: ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Datum: 14 2018
Klockan: 21:32:54
Bloggen: http://www.saramadeleine.se

Så mysigt med student :).

Såg gällande Bloglovin, har tagit den därifrån. Den räknas automatiskt för mig så där, tog den bara därifrån :/

Svar: mmm skumt, mailat dom men dom svara inte. När jag loggar in på bloglovin & går in på widgets så står det ibland Follow istället för bilden & då blir det "follow" på min blogg iställlet för bilden. Störigt
soclosedecember.nu
Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din mail (bara jag ser):


Din blogg:


Din kommentar:
(Om du vill använda någon smailes så är det bara att kopiera någon här under)
Eller om du använder någon smartphone/iPhone så kan du använda nån där)

😊 😉 😘 😍 😜 😁 😝 😛 😟 🙁 😔 😢 😭 😳 😄 😃 😙 😡
😱 😋 😤 😯 😇 🤔 😴 🤘🏻✌🏻❣️ 🍓 🌹 💔 ❤️ 💜 💙 💚 💛
💧 💎 💍 👰🏻 🎊 🍹 🍷 🎉 🥂💋 🔊 🎧 🎶 🎵 ❄️ ⛄ 🎄
🌙️ 🌟 ✨🕯💀 ☠️ 👻 🙈 🙉 🙊 📖