❄ 𝄞 Dryyygt 𝄞 ❄


💎 💎


257
Fredag
17.09
Fortfarande inget nät. Så dryyyygt. Nåt fel med en kapel som skulle ta en eller två veckor att få eller fixa. Nåt sånt var det. Marcus ringde & prata med nån & hon sa det. Om det inte funkar efter det så får nån komma hit. Internetdela med mobilen i 2 veckor när man ska ut på nätet. Så segt. Men men - det funkar ju. Ett tag i alla fall.
Kommer kanske inte va hur på som helst på nätet tyvärr. Hade ju velat men jag går in lite då & då.
Har nog aldrig läst eller lyssnat på böcker så mycket som nu. Haha...
 
HELG ska bli skönt att ha i alla fall. Beställa hem tacos ikväll. Sen får vi se vad det är vi kan titta på på tv.
 
Just det pratade med mamma. Blir nog Gbg nästa helg. Äntligen börja redigera (eller va det heter) min bok.
Sen förhoppningsvis blir det Nightwish med pappa också. LIVEMUSIK!!! 😇 😍 🔊
 
Har ni det bra då ikväll? Gör ni nåt kul?

❄ 𝄞 Inget funkar 𝄞 ❄


💎 💎


256
Tisdag
12.21
Ingenting funkar här hemma känns det som haha jo då men nätet funkar inte & då funkar inte ens tv:n. Det la av igår. När jag kom hem igår funkade ingenting. Internetdelar från telefonen nu. Det kan man ju inte göra hela dagen direkt men...bejbi skulle ringa idag & fråga va det är för fel hos dom. Konstigt egentligen. Känns som allt står still. Nät måste man ha för att googla, se på tv (i alla fall om man har det vi har) - vara social om man har vänner som börjat prata med en - förvisso nya men ändå. Det är ju kul.
 
Så kommer inte kunna vara så himla på här på nätet. Är hemma för mår inte bra. Ont i kroppen & sånt skit. Gick hem från praktiken igår.

❄ 𝄞 Såg detta & tänkte på dig 𝄞 ❄


💎 💎


255
Söndag
18.44
Gick med en grupp på facebook men jag fick inte vara med längre. Det gick ut på att man skulle kommentera andras bloggar + länka sin egen. Varje dag. Dels skriver jag inte varje dag så det sket sig på ett vis. Sen skulle man kommentera ALLA bloggar som länkades i det inlägget man länkade sin egen. Ett dagens inlägg av den som startade gruppen typ. Typ "Dagens inlägg 20 oktober" - "Dagens inlägg 21 oktober" osv.
Om man glömde nån eller så fick man en varning - om man fick 3 varningar fick man inte vara med längre i gruppen. Jag tyckte jag kommenterade allas men tydligen inte. Så jag fick inte vara med längre. Förstår inte hur folk hann med. Eller så var det jag som inte förstod. Skulle varit ett heltidsjobb.
Hade i & för sig varit ett trevligt jobb. Haha.
 
I veckan såg jag ett halsband som jag tyckte det stod L på. En kollega.
Hade i & för sig varit snyggare om det inte hade sett skitigt ut & om det hade varit kolsvart men men. Vi jobbar på en second hand affär så man får fan inte förvänta sig det finaste sakerna om man säger så. Hahahaha.
 
Beställde dom här skorna för ett bra tag sen.
Dom hittarn ni här https://www.musikarlivet.com som sagt. Vet inte när jag får dom & jag hoppas att dom passar! Blir så ledsen annars. Dom är ju såååååå jag!