❄ 𝄞 1:a dagen på Samhall 𝄞 ❄


💎 💎


49
Måndag
20.44
Mycket idag. Tydligen. Jag tycker det inte är det men min svärmor (hoppas jag ;) ) ringde idag & sa det. Hon undrade hur det gått för mig idag.
För idag var det första dagen på Samhall. När jag kom satt dom - dom som går samma utredning som jag & dom som jobbar där - dom som hjälper oss - dom satt o snacka om barnprogram vi minns typ i en halvtimme innan vi började. Vissa har synliga nedsättningar vissa osynliga. Träffade en man där som verkade trevlig - typ 50+ år eller nåt - han hade något osynligt - hur som helst - vi satt & snacka pc eller mac & alla förutom han & jag älskar mac resten hatar mac. Å när jag sa att jag va Macmänniska så sa han high-five.
Ehh, okej?!  Men samtidigt så gillar jag människor som är spontana mot folk dom inte ens har träffat & då blir jag likadan.
Så sjukt tråkigt att han hade gjort klart sin månad där. Han sista dag var idag, eller på onsdag.
 
Fick veta att det inte är bara bokrelaterade uppgifter jag kommer göra. Känns lite trist men det är väl saker dom måste testa mig på som hur jag hanterar stress & om jag kan göra en uppgift när det kommer till "störningsmoment" under tiden. Så både fysisk & psykiskt med tester. Hänger tidligen ihop.
 
Fick göra en sak idag. Som alla är "tvungna" till - hon sa det med lite komik. Att sy ett ben till en tusenfoting i papp. Här är den.
Dom hade 2 tusenfotingar i papp som jag sa & nu skulle det bli den 3:e.
Dom hade döpt dom till - Samanthahall & ensom jag inte kommer ihåg vad den heter men det hade nåt med hall i sig. Men det skumma är att nu skulle det bli en tredje & det är just den jag skulle göra benet till. Nu ser den ju på bilden. & den skulle heta Samihall.
Ni vet Sami en i kent. Varför skulle just den jag skulle sätta ett ben på vara Samihall.
Åhhh nörd.

❄ 𝄞 Sitter här men hänger inte med riktigt 𝄞 ❄


💎 💎


48
Onsdag
15.18
Ja.....ibland är det svårt att börja.
Marcus sa igen igår att jag har blivit bättre...i måendet. Jag märker det inte. Varför? Jag vill känna det. & ibland inte men oftast så vill jag se. Se det han ser.
Han säger att jag är stark & jag tar tag i saker. Går på möten. Ehh va?! Jag gör ju inget - det är dom.
Jag tycker att jag inte gör ett skit men tydligen så gör jag det. (?) Jävla skilda världar.
Upplevelse av ens eget jag. Fucked? Think so. Haha.
 
Marcus tycker det går fammåt med mycket. Börjar "snart" på Samhall. & förhoppsningsvis hamnar jag i en bokhandel. I en saga. Som jag hoppas blir verklig.
Dessutom så har jag äntligen fått en tid hos "medicinläkaren" den 30:e september. Yey. Eller ja & nej.
 
Kurator va jag hos igår. Hon ringde min KP-handlegare & frågade hur det går med KP. Handläggaren mailade mig nyss & ställde lite frågor. Om hon fick det svaren hon ville ha vet jag inte. Det kanske inte ens går med på min "önskan" om vad jag vill att h*n ska hjälpa mig med. Men jag sa i alla fall i mailet att jag ville att h*n skulle följa med mig till Malmö när jag känner för att träna. Per är ju bara där på måndagar. 
Rörigt när det är så jävla många personer som mailar om samma sak.
 
Köpte en jääääätte cool & jääääätte skön t-shirt
 
 
 
 
 
från Shock häromdagen & jag fick den igår.
Favvo
 
Apropå Per förresten....han har inte riktigt förstått att jag vill vissa saker även om jag säger dom så har han antagligen missuppfattat. Så igår kom tydligen Per till Lund till Marcuss jobb & dom pratade tydligen om mig.
Så Marcus sa till han att Per skulle köra hårdare mot mig. Haha. Asså va hårdare.
Hoppas det blir så.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag fattar inte en till grej. Jag har bara tränat där 3 (?) gånger. Men Marcus säger redan att jag kan ha gått ner lite.
Jag skratta & sa typ eehhh redsn nääää du säger bara så för att...
men samtidigt så vet jag han herr Sambo (haha) är så enormt brutalt ärlig så det kan göra on ibland så varför skulle han ljuga om något bra. Haha.
Jag ser det inte som vanligt. Inte än i alla fall. Säger att vi lagar mat nu mera. Inte färdigrätter i mikron.
 
Som sagt känner inget (inte på det dåliga sättet) men bara är men ser inte framstegen jag gör. Tur att nån gör det.

❄ 𝄞 FIFH-hallen 𝄞 ❄


💎 💎


47
Måndag
20.51
Åkte till Malmö redan runt 2 idag men det skulle jag inte ha gjort. Finns inte så mycket folk där. & Per kommer tidligen inte förrän 16. Det visste jag inte riktigt. Det var inte så mycket folk i gymmet heller som kunde hjälpa. Men jag gjorde det jag kunde/nådde. Så jag tränade mer eller mindre - till & från - från ungefär 14 - 17. Länge kanske men det skiter jag. 
 
 
 
 
 
Denna kunde jag göra i alla fall.
Nu kunde jag ta kort eftersom jag var själv i gymmet.
 
 
Det va den jag pratade om sist.
 
 
& en sak till
 
Blev jätteglad när ni kommenterade
fortsätt :)