❄ 𝄞 Musik & kläder & jag saknar dig 𝄞 ❄


💎 💎


179
Måndag
19.19
Inget att berätta känns det som men det har man väl alltid, det är bara det att man väljer vilket som är viktigt att lyssna på eller vilket som man själv tycker borde ut ifrån kroppen, hjärnan, själen.
Slutar med Mirtazapin & jag vet inte om min kropp har reagerat på det. Känns så på något vis. P-piller som inte funkar som dom ska så jag bytte tillbaka till de jag hade innan men är orolig i alla fall...
Är på praktiken & blir glad när någon sa:
"Jag har hör din låt Elin, den är så himla bra! Jag gillar den verkligen"
& sen sa en som jobbar där:
"Elin, om du vill så kan din låt vara med i Musikslaget, du kan väl fundera på det. Jag har hört alla bidrag, din har potential till att vinna". Först blev jag hysteriskt glad inom mig sen funderade jag på två saker, för det första, säger man så överhuvudtaget? Taskigt mot det andra kan jag tycka men det kanske bara är jag. För det andra - hur kan han tro det? Det finns säkert folk som har gjort bättre låtar OCH sjunger dubbelt så mycket bättre än mig.
Men ändå så lockar det. Jag har gjort bort mig med min röst/tal/mun/sång så många gånger så det kanske bara är att fortsätta. Vissa har sagt när jag har sagt nej: "Vad har du att förlora?" Tänker efter....ja, vad? Att göra bort mig kanske. Att jag kommer sist (vilket jag skiter i - egentligen.)
Jag har inte svarat & jag vet inte om det är för sent nu. Vill men ändå inte.
 
Håller på med en till låt men jag får inte till texten, jag kommer inte på någon till den andra låten jag gjort.
Den första heter "Simon" & den gick hur fort som helst att göra & skriva text till.
 
Nya kläder...
 
Mailade Patrik igen & skrev bara tre ord - Jag saknar dig.
Fick svar idag att han har brutit handen eller fingrarna & sen skrev han:
"Saknar dig också!"

❄ 𝄞 Någon? 𝄞 ❄


💎 💎


178
Fredag
15.07
Jävla dag. Ni som har fucking färdtjänst vet nog vad jag snackar om. Jag har haft tjafs med dom då mitt beslut om färdtjänst gick ut för någon månad sen & jag har varit tvungen att beställa vanlig taxi. Men igår eller nåt fick jag ett brev där det stog att jag hade fått det igen. Så jag ringde som vanligt igår & kunde beställa & jag fick tiderna. Tror du dom jävlarna kom idag? Nej! Jag försökte ringa på sen bil men först kom jag inte fram sen vänta i 7 minuter för att äntligen få prata med någon MEN hon eller han kunde inte fixa/ringa på taxin så hon koppla mig vidare MEN tror ni nu då att jag kom fram NEJ! Jag gav upp, så jag kom inte till praktiken idag.
Dom senaste veckorna har jag beställt vanlig taxi då jag inte kunnat boka färdtjänst. Jag hade beställt en färdtjänst 10.30 men den kom som sagt inte men sen 11.20 gick jag upp igen för att ta min elrulle för att handla (& nej jag kan inte ta den till praktiken) sen när jag kom ner igen runt 11.20 kom det en chaufför (ingen färdtjänst utan en "vanlig") Du kommer NU?????!!! Seriöst. Jag satt i elrullen & han ville ha mig in i bilen. För det första yeah right att förska ta in en permobil i en kombi. För det andra - 1 timme försenad eller nåt. Jag sa bestämt & arg att nej, att han är alldeles försenad & blabla. Han blev sur & förstås var det inte hans fel men jag stack där ifrån med min permobil utan ett till ord. Det är fan inte mitt fel! Ändå får jag skit för detta av han.
Någon av er som läser (som har färdtjänst) som har det så jävla trassligt med det där sjuka bolaget?
 
HELG!!!!!!!!