❄ 𝄞 Upp & ner - framåt & tillbaka 𝄞 ❄


💎 💎


352
Fredag
15.51
Legat förkyld förra veckan & denna veckan har varit rörig. När jag började bli frisk igen så började det klia över typ hela kroppen. Började på låren & benen sen ryggen & magen. Ser inga utslag så jag vet i fan va det var. Har inte ätit nåt, är inte allergisk mot nåt va jag vet. Stod inte ut igår så jag gick till en mottagning på kvällen & satte mig så nån fick kolla. Fick vänta typ i 2 timmar kanske. Nån fick kolla & hon visste inte va det var, rådfråga en kollega (utan att ha tittat på mig, kollegan alltså) & denna visste inte heller. Fick tabletter som jag ska ta i 10 dagar. Om det slutar klia ska jag sluta ta dom. Om det fortsätter att klia efter 10 dagar så får jag gå till Capio. Hatar Capio. Gick dit först & jag fick inte ens en tid framåt i tiden. Sjukhuset kan man ju inte gå till tyvärr, för det måste vara akutfall. Får se om det slutar efter 10 dagar. Hoppas! Så störigt är det när ingen vet exakt var det kan vara. Det är ju inga "bett" tror jag. Folk jag pratat med har sagt att det kanske är värmeutslag. Sjukt störigt är det i alla fall.
Har läkare i bekantskapskretsen både jag & familjen men känns lite konstigt att höra av sig till dom. Men tanken har slagit mig i mitt desperata tänkande.
 
Strular igen med fucking lönen också. Fick den på avi igen. Även om jag sagt ifrån. Blir så jävla lack!
 
Går framåt med boken. Mamma hjälper mig med det sista redigeringen som Vulkan tyckte att boken behövde. Sen skickar vi tillbaka den till Vulkan så förhoppningsvis om ett tag så vet jag mer.
 
Den annorlunda mannen kom & va kund på igår på jobbet. Han verkade lite låg. Stod i kassan så hade inte direkt tid & prata. Sa att jag undrade just när du skulle komma & hälsa på igen. Kanske inte var så populärt att säga så. Jag vet inte. Svårt att tolka människor.
 
Har lite bloggtorka. Därför inte skrivit på ett tag. Tycker tiden står still just nu. Eller va det är.  Va fasen ska man skrva om när man känner så?!