❄ 𝄞 Jag går genom parken. Hand i hand med ett spöke 𝄞 ❄


💎 💎


195
Söndag
17.21
Jag var ute ett bra tag i parken idag. Pokémon. Ville inte sitta på biblioteket. Jag får panik av det efter ett tag när jag har varit där. Det är för tyst. Jag orkar inte läsa mycket när jag väl läser. Det stör mig. Det är därför det tar så förbannat lång tid att läsa ut en bok. Jävla skit. Vill att det ska gå snabbare.
Blir så frustrerad att jag inte vet vad jag vill göra. Vet inte vart jag skulle trivas när det gäller praktik. Vill att N ska höra av sig. Om jag får ett nej så behöver jag H J Ä L P! Varför blir jag inte hjälpt?
Jag vet inte hur jag ska gå till väga. 
 
Jag går genom parken
hand i hand med ett spöke
 
Har äntligen hittat en pastell-färgglad halsduk
Står min mosters namn på lite tycker jag? Eller hur mamma? Köpt på partykungen.se av alla ställen men det kanske inte är så konstigt. Dom vanliga affärerna som H&M & Lindex osv har ju bara massa tråkiga saker.
 

❄ 𝄞 Glädje, sorg, glädje, längtan, väntan 𝄞 ❄


💎 💎


194
Söndag
13.19
Grattis Martin Sköld46 års dagen! Dom har ingen spelning idag men om dom hade haft det...undrar om publiken hade sjungit för honom? 
 
Visste inte vart jag skulle ta vägen i fredags på kent-konserten i Göteborg. Det var min 23:e kent-konsert.
Har aldrig hört Jocke Berg prata så mycket som han gjorde i fredags. Undrar om det är för att det är den allra sista turnén? Tog lite bilder men min iPhone suger ibland på bilder. Det finns bättre mobil kameror.
 
 
 
 
 
 
Fick en lite överraskning igår också. Det ringde aldrig på dörren. Den det kom någon smygande in i vardagsrummet hos mamma & pappa & det var Sirpa. Blev hur glad som helst. Hade frågar runt bland vänner i Gbg men som vanligt får jag ett nej. Varför jag inte frågade Sirpa var att jag tänkte att hon hade planer med vänner eftersom hon var där med dom på kent i fredags. Jag träffade inte på henne på konserter. Inte så lätt bland tusentals+ människor i Scandinavium i Göteborg. Blev hur glad som helst. & jag sa sen nä hon gick:
"Lova att du kommer nästa år på min bröllop"
"Självklart! Vill inte missa"
 
Det var bara glädje denna helg. Fast en konsert mindre för evigt. Det gör fan ont.
Jag stog upp rätt mycket i fredags på konserten. Igår & idag har jag träningsvärk i benen. Kan knappt flytta mig från soffan till rullstolen.
 
Glädje under konserten, glädje att träffa Sirpa.
Sorg för att det är en konsert mindre innan allting tar slut.
Glädje för att jag stod upp & slog på mina ben med en slägga psykiskt.
Längtan efter nästa konsert (fast ändå inte) Väntan efter nästa år.
Väntan efter nästa konsert (fast ändå inte) Längtan efter nästa år.