❄ 𝄞 Skylta / dekorera 𝄞 ❄


💎 💎


221
Tisdag
19.02
Var hos en kollega i lördags. Det var roligt. Väldigt mycket skratt. Var väldigt nervös innan men sen gick det över. Fick spagetti & tomatsås & pesto & permesan. Vegetarian. Trapporna gick också bra. Sen hjälpte dom mig hem. Ska eventuellt hem till en annan med praktiken nästa vecka på fredag om dom inte ändrar.
 
I går hjälpte jag L att skylta / dekorera ett ställ hon brukar ändra när en ny vecka har börjat.
 
 
 
Jag valde förstås färgen blå men L ville ha nån annan också så det blev ju röd så klart.
 
Mamma rättar min bok. Grammatik som jag suger på. Hon säger att hon har tagit en paus så jag undrar när jag får den "klar". Men jag är fortfarande väldigt rädd för vad hon & pappa tycker om den.
Även om jag inte vill veta vad dom tycker under tiden dom läser så kan jag ju inte låta bli att vara nyfiken på vad dom tycker på riktigt.
 
En helt annan sak.
Varför längtar man efter någon som aldrig hör av sig?

❄ 𝄞 Hur ska man göra? 𝄞 ❄


💎 💎


220
Måndag
21.47
Känns helt okej med tiderna till dom jag ändrade. Är inte överlycklig men okej. L har kommit tillbaka sen en vecka tillbaka så det är gött.
Mamma & pappa fick min bok för ungefär 1 vecka sen lite mer & jag är så himla nervös. Både längtar & inte längtar tills dom har läst klart den. Har sagt att jag inte vill höra något om den från dom under tiden dom läser den. Vill veta efteråt om dom nu tänker prata med mig efteråt haha. Så orolig. Men mamma sa något i stil med:
"Jag vet att du inte vill höra än vad jag tycker men den är jättebra!" för ett tag sen.
 
Jag vet inte hur jag ska göra. Jag & några tjejer på jobbet blev bjudna till K på lördag på middag. L & jag pratade om att åka tillsammans till henne MEN jag vet inte hur jag ska göra. Det är trappor hemma hos henne typ 3 upp. Ingen hiss. Jag har inte sagt ja inte nej heller. Marcus tycker jag ska gå men jag vet inte hur jag ska göra. Jävla fh, hk, kalla det va fan ni vill. Orkar inte ens skriva ut det.