❄ 𝄞 Möte & besök 𝄞 ❄


💎 💎


355
Måndag
15.18
Pappa kom till mig i morse. Möte med läkare efter som jag ska vara sjukskriven 50% som försäkringskassan vill ha (helt sinnes hur ofta dom vill ha in ett sånt) Jag & mina föräldrar tycker dom är helt sanslösa. Tycker jag ska jobba 100% verkar det som. Vilket inte kommer att funka, för både det psykiska & fysiska. Fattar inte att inte f-kassan kan förstå när dom sett min journal & dom har träffat mig men dom vet ju inget om hur jag är när jag jobbar.
Det är ju inte direkt så att mitt handikapp/funktionshinder (vet inte va jag ska använda, låter blä vilket som) går över eller förbättras (jo, jag vet att det inte kommer att göra det) om typ 3 år t ex.
Men tydligen kan man inte eller vill inte skriva sjukskrivning livet ut. Det är ju inte det jag vill & inte förtidspensionerad MEN att dom inte fattar att det inte kommer förändras rent kroppsligt med mig. Psykiskt absolut, det kan ändras både till det bättre eller sämre, det kan ingen garantera. Inte ens jag själv men jag menar....när det gäller kroppen. Känns ju faktiskt som att försäkringskassan tror att jag ljuger, känslan får jag. Bara för att man har hört att folk går dit & ljuger bara för att få pengar. Men seriöst, Jag är 31 år har en förlossningsskada som gör att jag inte kan stå & gå själv, varför i helvete skulle jag ljuga om det?! Skulle ju tagit va som helst för att slippa men nu går ju inte det. Hade ju nästan lust att säga till henne vi träffa idag att ja hittar du nåt kul piller som gör att jag kan gå så skriv ut det med en gång för fan! Inte arg på henne men på försäkringskassan är både jag & mina föräldrar.
 
Vet inte om detta va nåt som man förstod nåt av men va tvungen att få det ur mig.
 
Verkar i alla fall vara denna läkare jag kommer ha framöver i alla fall. Kommer ni ihåg att det var struligt ett tag, att jag inte visste vem min läkare skulle va efter att min förra hade slutat? Har träffat henne en gång tidigare men då visste inte ens hon om det var hon som skulle vara min läkare i fortsättningen. Men tydligen. Kunde sagt att jag ville träffa den andra som jag fick namnet på men jag har aldrig träffat honom.
 
 
Åt lite lunch & fika med pappa innan han åkte hem igen till staden han bor i.
 
 
Min gudmor & hennes syster kommer ner & förbi oss ikväll, dom ska träffa släktingar men passar på att hälsa på oss också.
 
Inte hört nåt mer om boken. Hoppas jag får den korrekturläsnings-versionen denna vecka.

Taggar: ❄ Skåne ❄ Verkligheten ❄ besök ❄ bild ❄ bilder ❄ blogg ❄ bloggare ❄ foto ❄ foton ❄ känslor ❄ livet ❄ läkare ❄ mac ❄ ord ❄ tankar