❄ 𝄞 Bästa E 𝄞 ❄


💎 💎


203
Lördag
17.09
Varit hos Erik med familj. Det var mys. Fikade, pratade.
Skrattar när vi pratar om konstiga saker familjerna har gjort haha. När deras dotter tittade på mig smilade hon upp sig riktigt ordentligt varje gång. Men kunde bara sitta i 5 sekunder i mitt knä. Rullstolen & tatueringarna var intressanta.
Erik var så glad över att dom hade blivit bjudna på bröllopet.
En fin dag. En fin vän. Bästa Erik.🌹

❄ 𝄞 Nytt igen 𝄞 ❄


💎 💎


202
Onsdag
19.31
Har lämnat in kläder på Erikshjälpen som jag inte använder & som jag vet att jag aldrig kommer använda.
men har bestält nytt.
 
 
Får lite kents Röd-feeling. Kolla omslaget. Håller ni med?
 

❄ 𝄞 Mobil-as 𝄞 ❄


💎 💎


201
Fredag
12.15
Mamma & pappa kommer ner i morrn. Det ska till Marcus föräldrar & vi får inte följa med. Antar att det är bröllopsprat 😜 men dom sa att dom kanske kommer & säger hej, på väg dit.
 
Jag gjorde ett nytt mobilskal. Jag pallar inte att ha ett plånboksskal längre - av någon anlednning som jag inte ens själv vet. Eller jo, ett själ är för det är irriterande när man ska ta kort.
Men jag HATAR min iPhone 6!!! Batteritiden SUGER!!! Den äter ju upp det på nolltid. Måste för fan ha laddaren inär jag är & handlar (har inköpslistan i mobilen). Kan inte lyssna på Spotify för den äter. Har med min 15 (?) åriga älskade iPod istället.
Nu säker säkert dom som känner mig va fan jag gör med min iPhone. För alla mina iPhones jag har haft har batteritiden sugit. Men det är fan inte bara jag som har problem har jag hört - så det så! Så skyll inte på mig denna gång!!!! Så jag önskar att jag kunde köpa en BRA iPhone någon gång. Med en BRA kamera. Är 7:an bra? Folk säger att det inte finns hål för hörlurar?! Det gör mig lite orolig. & jag vill inte ha trådlösa. DOM måste man ladda. Aja. What to do?!