𝄞 Upp&ner-vecka 𝄞


Blogginlägget innehåller länk
Tidsinställt inlägg
Lördag
00.00
Första vecka efter semester är aldrig rolig. Men denna va väldigt upp & ner. Eller rättare sagt - snällt folk / klantigt folk / knepiga folk. Jag visste inget om hur mina kassatimmar skulle finnas under sommaren eller inte. Men jag va så inställd på att inte stå under sommarn eftersom sommarjobbare / praktikanter brukar gå före. Helt plötsligt stannade chefen & sa till mig att jag skulle stå. Gjorde mig inget men blev förvånad.
Kunderna har inte förändrats om man säger så. Konstiga & otrevliga. Va en äldre kvinna som frågade efter en viss bokserie & sa att vi inte hade, sen gick hon till en annan på bokavdelningen & fråga efter samma. Slutar inte där utan hon stoppa ALLA som hade en E-hjälpen t-shirt & frågade samma sak. Om & om & om igen. Tror att hon inte riktigt va vid sina sinnes fulla bruk om man säger så. På vilket sätt det nu var. Vi visste inte va vi ska göra vid såna tillfällen. Skulle vi säga till vår chef? frågade vi varann. Hur som helst gav hon sig äntligen av.  
Träffade en tjej igår som har jobbat där en kort stund men hon va så lätt att snacka med. Hon som fick köpa min bok där när vi stod i kassan ihop för några månader sen.
Fick sån fin respons av henne. Att hon gillade den verkligen. Sen frågade hon om en mer böcker från en författare & undrade om vi hade dom. Jag visade henne vart dom stod & hon va glad.
 
Innan min bok blev i fysisk form gick jag till Akademibokhandeln & pratade med en tjej & undrade lite om format (det va innan jag visste att det va bara pocket jag fick välja). Hon lät intresserad & nyfiken. Tänkte framförallt gå dit för att visa att den finns på riktigt nu men också ifall dom är intresserade av den. (Jag vet inte hur sånt går till & ja, jag vet nej får man men det skadar ju inte att visa henne den.)
Jag såg henne en annan gång ute men hann inte. Nu har hon semester. Denna vecka som kommer också men sen ska jag gå dit. Ja, jag kunde ha sagt det till kollegerna också men jag tänkte eftersom jag hade pratat med henne. Hon kanske kommer ihåg. Har beställt en del böcker så ska ändå dit & hämta när jag fått sms:en. 
 
Har inte testat vlogga än men jag lekte en del i iMovie i veckan & la upp mina låtar jag skrivit. Dock utan röst men med text. Kolla gärna alla 3 här.
 

Taggar: Skåne Verkligheten blogg bloggare jobb känslor livet mac musik ord