❄ 𝄞 Förklaring 𝄞 ❄


💎 💎


🎵 161
Torsdag
12.43
Jag vet att det inte behövs en förklaring eller ett förtydligande men jag tänker göra det ändå. 
Ja, jag tycker det är förbannat jävla frustrerande att inte ha MIN EGEN dator här hemma...men min frustration beror inte på att jag är datorlös. Det betyder inte att jag är beroende (vilket det flesta tror säkert). Det beror på att jag är sån - ja va heter det. En sån som måste veta vart jag har saker o ting. Jag är livrädd för att det inte går att göra en exakt kopia av hårddisken även om mitt "skrivbord" på dator ser ut som ett kaos, bombnedslag. Ingen hittar nånting mer än jag. Ingen fattar att jag kan hitta saker när det ser ut som "hjälp mig". Men jag hittar. JAG! 
Jag vet också att jag inte ska ta ut saker i förskott men hellre det än att bli softdepp för att jag tror att allt är borta.
 
Läser & önskar att jag hade min dator i morrn. 
  

❄ 𝄞 Destroy everything you touch 𝄞 ❄


💎 💎


🎵 160
Tisdag
17.59
Okej, nu kommer jag berätta nåt som jag kommer att ångra men så här ful är min Verklighet bara för att jag är den jag är. Bli inte arg på mig för jag är tillräckligt jävla arg på mig själv just nu så håll tyst om du tänker nåt irriterande om mig. Elin med ett glas i handen framför en dator är så jävla idiotiskt. Det borde inte existera. Jävla ryck. Jävla sak i hjärnan som gör så jag är lättskrämd för minsta lilla jävla klick inne på toaletten som klickar till när jag höll i ett glas o allt kom inne i dator. Kan förbanna mig för att jag inte har lagt datorn i ett annat rum. Typ ett arbetsrum som vi inte har. Hur jävla nice är det & sitta i sovrummet på dagtid. Det gjorde jag i typ 15 år. Inte nice nånstans. 
Lämna in min dator på mac store eller va fan det heter. Han sa först att det var nog bara en fuktskada, han ringde igår & att det inte gick & laga. Skulle bli lika dyrt som att köpa en ny. Jävla pengakåta försäljare!!! 
 
Värmlands Karin kände en snubbe som kanske kunde hjälpa mig men nu vet jag  inte riktigt vart min dator är. Är väl kvar på Mac store/Mac forum. Marcus skulle hjälpa mig med det. 
 
Seriöst varför är jag så jävla dum. Samtidigt som han sa att jag var inte den enda som har spillt saker på sin dator men så jävla surt när det händer. Den jäveln sa oxå att det kanske skulle gå o rädda innehållet. Seriöst? Du sa ju att det var en ytlig fuktskada & att hårddisken var intakt. Idiot. Sluta va så jävla pengakåt. Marcus sa att det klart dom kan rädda innehållet. Som sagt hatar mig själv just nu så jävla mycket. 
 
Boken är på Dropbox men allt annat då? Idiot är vad jag är. 
Destroy mig istället. 

❄ 𝄞 Yelle & rullstol 𝄞 ❄


💎 💎


159
Torsdag
17.46
Nu kan sommaren ta slut. Jag pallar inte mer. Det är inte normalt nånstans att svettas när man sitter stilla.
Vinter & kallt fy fan va underbart! 
 
Var hos min frisör idag. Hoppas det håller tills på lördag.
 
Malmöfestivalen i veckan som var. Var där i två dar men inte i rad. FIFH var där & spelade basket. Hannes & jag testade på rullstolsbasket. Fy fan va svårt. Det underlättade ju inte direkt att det var ute & marken lutade. Skulle sitta i konstiga rullstolar, hjulen lutade utåt, snea, för att det ska gå att krocka med utan att ramla ur. Jag var asdålig. Som sagt det underlättade inte att marken lutade. Körde på trottoarkant och höll på att ramla framlänges. Hannes gjorde likadant för han fick prova på men han ramla ur rullstolen (körde mot trottoarkanten). Tur att jag inte gjorde det.
Det bästa av allt som hände där var att jag träffa Mattias som höll i det. & vet ni vad han sa? Dom ska köra samma rullstolsakademi igen. Som jag var med på. & det bästa med detta är att jag får vara med denna gång också!! 😄 Trodde inte att jag hörde rätt. Samma övningar men det gör väl inget. Måste lära mig att inte va så jävla rädd. Kanske en dag slipper jag stödhjul & att jag inte är så jävla rädd.
Men åååhh va jag blev glad att jag får gå om igen. Bröjar i höst vet inte när men ja. Hoppas att han kommer ihåg att sätta mig på en plats. Han sa då när jag träffade han att det fanns platser kvar.
 
Sen på kvällen såg jag & Hannes ett franskt band som heter Yelle. Faktiskt väldigt bra fast man fattade ju inte ett skit vad dom sjunger.